reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

A co z nasza waga?

a ja nienawidze zakladac wlasnie skarpetek i butow na stojaco!! normalnie czuje jak mi sie brzuch zgniata. wiec albo mezczyzne mojego wykorzystuje albo sie rozsiadam w przedpokoju na podlodze :-D

reklama
dziewczyny naprawdę sie nie zamartwiajcie wasza waga bo i tak to ja was biję na głowe:szok: :-D . a co do zakładania butów zwłaszcza że mam takie do ół łydki sznurowane to coraz częście mnie w tej czynności wyręcza monsz bo ja przez brzuch ledwo sięgam:-p :no:

Ja dzisiaj mam już 11 na plusie, niektore z Was pewnie do konca ciąży tyle nie nabiorą :-p A mój ukofany mówi do mnie "kuleczko" i śmieje się, że z łózka rano się sturlałam, a nie zeszłam z niego jak normalny człowiek :laugh2:

Wage poznam w piatek na wizycie u ginki ale dzis wreszcze przedpremierowo sie wymarzylam i w brzuszku(na wysokosci pepka) mam 103cm! Co sie zresza niewieli rozni od pozostalych gabarytow (biust 104cm, biodra 106). Jak u Was wygladaja te relacje?? bO MI SIE WYDAJE ZE JESTEM JAKAS taka jednostajna....:dry: :baffled: :tak:

jeszcze się w ciąży nie mierzyłam ale chyba to zrobię....ale jednostajnie to ja raczej nie wyglądam;-) :-p :dry:

reklama
U mnie 101cm w biuście, 99cm w brzuszku i 109cm w biodrach i ten ostatni wymiar mnie przeraża, bo przed ciążą miałam 101 a naprawdę się nie obżeram :oo2:
A waga zgłupiała już do reszty, żeby od wczoraj znowu cały kilogram więcej!?!?!?! W takim tempie pobiję chyba wszelkie rekordy :surprised:

Do góry