reklama

Antykoncepcja po porodzie

reklama
E, no Ayni, myślę, że dziewczyny płacą tyle za jeden listek:dry:, niestety. Jak kiedyś łykałam cilest, to też trój-pak był dużo taniej,

nie no to jest cena 1 listka wlasnie ;/ mi po tabletkach Yaz bylo okropnie, codziennie bole brzucha i stany przejsciowe. nie dla mnie. szkoda troche ze novynette nie bede brala no ale coz...

:zawstydzona/y: trochę sie wstydzę ale podpytam jak tam u was jest ... :zawstydzona/y:

Generalnie za bardzo nie mogę się kochać z mężulkiem :-( chodzi o to że kosmiczna susza u mnie - no to zastosowaliśmy żelik ... ale niestety ja po tym porodzie (cc) zrobiłam sie jakby węższa :szok: i normalnie mnie boli :-(jakby tam wszystko sie obsunęło w dół też tak sie czuje i w ogóle nie ma przyjemności tylko boli a nie szalejemy :-(

Czy któraś miała tak? nie wiem za wcześnie jest jeszcze, czy lepiej do lekarza z tym pójść niby mam za dwa miesiące nie jest to paląca sprawa bo nie mam innych dolegliwości ale nie wiem co o tym myśleć :-(

Merlin myślę że to dlatego że długa przerwa w przytulankach była, ja tak miałam w ciąży. Teraz mięśnie trzeba powolutku rozćwiczyć i żelik na pewno pomoże.

reklama
Merlin ja mam podobnie tyle ze ja po SN i mam uczucie jakbym samo wejście za ciasne miała, niby współżyjemy, ale ja też przyjemności wielkiej z tego nie mam przez to właśnie, ze ciasnawo a dodatkowo blizna po zszyciu jeszcze przeszkadza;/ A co do suszy to tez prawda, mam jednak nadzieje ze po @ wszystko wróci do normy...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry