Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Renee my też załatwialiśmy wszystko w drugim tygodniu po urodzeniu. I co o dziwo to pieniązki z PZU (też mamy to ubezpieczenie) były na koncie już za dwa dni po złożeniu wniosku a na to becikowe trzeba u nas tyle czekać. Ale co sie odwlecze to nie uciecze .
Agamamaani Ty jesteś z warszawy prawda? Czy nam przypadkiem nie przysługuje podwójne becikowe? jeszcze od urzędu miasta? Coś mi się tak kołacze po głowie...
też coś o tym słyszałam,że w Warszawie urzad miasta miał coś wypłacić.ale ostatnio jak byłam w szpitalu, to się dowiedziałam od jednej z sióstr że nasz kochany rząd już becikowe zabrał.a ile w tym prawdy to nie mam pojęcia.nic takiego wcześnie do mnie nie dotarło.
Dziewczynki ale przeciez becikowe (jedno i drugie) to wypłacaja z urzedu miasta -MOPS (przynajmniej u nas, a nie mieszkam w Warszawie). A z tym cofnięciem becikowego to minister Gilowska tak zapowiedziała ale to chyba dotyczy przyszłorocznego budżetu państwa więc tym, które urodzą do końca roku powinni wypłacać.