reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

BRZUSZKI!! (MAJOWO/KWIETNIOWE)

tak, tak, Lilith, a jak wiadomo rzadko sie zdarza, ze sie rodzi idealnie w terminie, wiec kto wie co bedzie :) Bedziemy moze wszystkie razem przec :)

reklama
No wiec spodnie maja dluugie nogawki, za dlugie dla mnie i z tylu musze rowniez podwijac, a Maxin!No zabij mnie nie pamietam jak sie nazywa to centum, ale jedzie sie do niego jak na Hethrow, jak przyjdzie moj maz to sie go spyatm, ale wiesz slyszalas o Blue Water?tym centum shopingowym?Tam jest duuuuzo swietnych ciuszkow dla mam, oj mowie ci!farjda i najlepiej jechac w wolny dzien bo jak tam wejdziesz to ciezko wyjsc!Bomba!no i to tak na granicy klondynu jest.A brzuszek super, zaokraglony widac ze ciazowy:)

dziekuje dziewczyny ;D ;D ;Dciesze sie ze rosnie,wlasnie mamcia byla i wyogladal mnie na wszystkie strony i mowi,ze sluzy mi ciaza bo zaczynam nabierac krztaltwo,wczesniej twierdzila,ze bylam za chud ;D
To fajowo Tamarunia sprobuje ten na blue water.Ale wolala bym cos blizej,moze na Bret Croos?

Dziekuje gosiek289 z dnia na dzien powiem wam rosnie,to jest niesamowite,jeszcze tydzien temu nic nie bylo,a tu nagla jak grzyb po deszczu pwoli rosnie ;D ;D ;D niesamowite ;)

Maxin!Dokladnie!MAz mi powiedzial ze to byl brand cross. TAm jest H&M, a maternity cothes sa za ciuchami dla dzieci, jest tam tez mothercare,a tak poza tym na oxford street jest next dla dzieci i kobiet w ciazy, ale nie ten glowny tylko tak za oxford circus i kolo oxford circus prostopadla ulica do oxford sterre jest Top man albo top clothes juz nie pamietam z ciuchami dla kobiet w ciazy, duzy wybor, ale jak dla mnie za nowoczesnie:) Mam nadzieje,ze cos sobie znajdziesz:)

Dziekuje Tamamrunia,juz w przyszlym tygodniu musze jechac,bo brzusio rozpych mi spodnie,jak chodze jest ok,ale jak tylko siade to masakra cisna bardzo.Mialm sie wybrac dzis,ale pogoda paskudna ::)
A jak twoje zdrowko moja droga,dzidzi rosnie za trzy tygodnie powinnysmy wyparywac pierwszych ruchow,nie moge soe doczekac:) ;D ;D

Wczoraj jak byli znajomi to podziwiali niesamowicie":) a kumpel jak sie podpil to co chwilke o dzidzi gadal:):) i na brzuszek patrzyl no i kazali mi jesc i jesc i jesc:) a ja oczywiscie ze nie i przez caly dzien zjadlam 1 hot doga i w nocy talezyk spagetty:)

reklama
Do góry