reklama

brzuszki w kadrze :)

Każda z nas jest na swoj sposób piękna i nie mamy się czego wstydzić..:tak:
Wszystkie mamuśe lutowe sa piękne i maja słiczne brzuszki..Kasiad, czekamy i na Ciebie :tak:
JA wkleiłabym swoje zdjęcie, gdybym tylko umiała...
może któraś z lutóweczek mi podpowie jak to zrobić???:tak::confused: matko, ja to już niezła ciamcia jestem :baffled:

reklama
Kasiad Twój brzuszek wcale nie wygląda na duży :happy: Z boku pewnie wyglądałby na większy. I oczywiście przesadziłaś wcześniej... wyglądasz świetnie!!! A te kilka dodatkowych kilogramów... mi też się ich sporo nazbierało :dry: będziemy się tym martwić po porodzie ;-)

Mysia23: jak odpowiadasz na jakiegoś posta naciskając różowy przycisk "Odpowiedz" na dole z lewej strony, to pod okienkiem w którym piszesz odpowiedź masz taki szary guzik "Zarządzaj załącznikami" i tam w okienku pierwszym od góry wskazujesz zdjęcie które masz na kompie, naciskasz Wyślij i tyle, spróbuj :happy:

Duże brawa dla mamuś które już pokazały swoje buźki (dla mnie oczywiście też hehehe), czekamy na następne :tak:

Joasiek, brzuszek nie wyglada rzeczywiście za duży odkąd opadł. Jeszcze niedawno miałam go zupełnie pod biustem, a teraz jest sporo niżej. A te dodatkowe kilogramy to niestety były już przed ciążą, więc mogę miec spore kłopoty z ich zrzuceniem (zwłaszcza, że nie jest ich tylko kilka), ale przy dzieciaczku będzie tyle biegania, że mam nadzieję, że mi się uda choc trochę zrzucic.

reklama
Zgadzam się całkowicie z Kasią, a mamusia też niczego sobie ;-) Faktycznie brzuszek masz niezbyt wielki, no i jak tak patrze na te fotki to widzę, że za dużo po porodzie to Ty nie będziesz miała do zrzucania :tak:
A właśnie.. bo w innym wątku przeczytałam i szczęka mi opadła do podłogi lil kate czy Ty z tym brzuszkiem biegasz i grasz w suasha!?!?!?! :szok: :szok: :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry