Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja karmi piersia i butlą. Najpierw było Bebiko, potem Bebilon HA, a teraz Bebilon Pepti. Igor najpierw robił kupki w każda pieluchę, jak miał prawie miesiąc to juz była 1 kupa na dobę, a teraz jest 1 na 2 dni. Jak robi to się napnie aż czerwienieje i zaraz jest kupka konsystencji musztardy. Jak widzę że robi to zdążę, a jak nie zauważę od razu to z pampersa bokami wyłazi hi hi

ASIA100 ma świetne doświadczenia z alergiamii... ja mam córkę alergiczkę ma skazę białkową, objawiło się jej to potężną wysypką na polikach teraz krostki pojawiają się za uszami(ma ciężko gojące się rany które się sączą) w zgięciach łapek i kolan oraz na policzkach a jak wysypka zanika to skóra w tym miejscu jest potwornie sucha.Nadal karmię ją piersią ale jest ciężko,na wrazie czego mam bebilon pepti.A my po kolejnej wizycie u laryngologa... Gaja skończyła już antybiotyk, a katarek nadal się utrzymuje. Teraz podejrzenie padło na alergię. Prawdopodobnie Gaja jest uczulona na białko mleka krowiego, więc pewnie przejdziemy na nutramigen. Tak zasugerował lekarz, żeby zrobić radykalny krok. We wtorek wizyta u pediatry, a w piątek konsultacja z innym laryngologiem... Mała ma też taką sucha łuszczącą się skórkę na uszach i za nimi, czy to faktycznie może być nietolerancja białka krowiego? Może któraś z Was ma takie doświadczenia?