Miss Cinname
Fanka BB :)
Hakima - jak Ty mi jeszcze raz taki filmik podeslesz...
. Ryczałam prawie cały filmik i potem jeszcze kwadrans po! Hormony już mi walca grają! To ja już chyba jakieś zarzynanie dzikie teraz wole...
. A na poważnie to aż chce sie rodzic! A jak Twój rozmiar brzuszka,skoro już w tym temacie? A rozstepy?Z nimi jak ze stempelkami z paszportów,dzięki nim wiesz jak daleko los pozwolił Ci podróżować - w tym wypadku duchowo. Nie są ani piękne ani o nich nie marzymy,ale z drugiej strony kojarzą sie ze spełnieniem marzeń.
Kretowinka - brzuszki pierwszej klasy,ale do ogromu to mu jeszcze trochę
. A z tymi remontami to never ending story.
Mnie od dwóch tyg brzuch nie urosl i znowu sobie zaczęłam coś w głowie macic,ale pewnie dopiero z kopyta ruszy. Chociaż i tak jakiś bardzo mały nie jest.
Skoro już tak zdjeciujemy to jak skonczycie remonty podeslijcie i to
.
Kretowinka - brzuszki pierwszej klasy,ale do ogromu to mu jeszcze trochę
Mnie od dwóch tyg brzuch nie urosl i znowu sobie zaczęłam coś w głowie macic,ale pewnie dopiero z kopyta ruszy. Chociaż i tak jakiś bardzo mały nie jest.
Skoro już tak zdjeciujemy to jak skonczycie remonty podeslijcie i to

w naszym szpitalu jest tylu facetow ginekologow ze bym predzej placila salowej codziennie za pomoc niz pozwolila sie tak ogladac. dlaczego te wlosy w ogole rosna poza glowa?!

. A na pedicure swoja drogą też chciałabym się wybrać przed samym rozwiązaniem no ale zobaczymy