reklama

Ciąża bliźniacza

Lilonka podobno emek być nie może tylko wszystko obserwuje zza szyby. Przynajmniej u mnie w szpitalu tak robią.

Ja się tylko zastanawiam jak mój emek weźmie oba dzieciaczki na gołą klatę. Zastanawiam się, czy nie zastrajkuje.

reklama
ale piekny filmik :-D
wrzucam swoj brzuchol, naprawde jest ogrom! 2013-01-08 12.36.53.jpg

lilonko, u mnie w szpitalu nie moze maz byc, bo byla skarga jednego meza ze 'nie bylo zachowanej odpowiedniej powagi do sytuacji i lekarze ze soba- O ZGROZO- rozmawiali w trakcie zabiegu'. wiec jest zakaz dla wszystkich dla swietego spokoju.

u nas też mąż nie może być przy CC niestety :/ przynajmniej by mi ktoś mysli zajął... pooglądajcie sobie inne filmiki tej autorki, co prawda są z porodów naturalnych w większości, ale wzruszają mocno ;-)

asiek Ci lekarze, to ja nie wiem.... I na dodatek ciagle im malo! Chamstwo wsrod lekarzy to juz chyba regula... Moja kolezanka poszla do ginka, a wiecie co ja zapytal jak lezala na fotelu? "Na jakie haslo Ci sie cip...a otwiera". Zrobila taka zadyme, zglosila go, to dzwonil z przeprosinami, buc!
hakima super ten filmik! Moj maz mowi, ze dziewczyny powinny obstawiac zaklady, ktora z nas pierwsza peknie :-D
madmax ty juz tez piekny tydzien masz! Trzymaj sie!

u mnie na szczescie obylo sie bez remontu. Pokoju dla chlopakow jeszcze nie mam, bo najpierw moja siostra musi se wyprowadzic, na razie odklada kase na wynajem, mysle ze do wczesnej wiosny sie uwinie. A tak reszte chaty mamy zrobiona. Ja mam hopla na punkcie sprzatania i czystosci, wiec wszystko wyglada jak nowe, po remoncie :-) a totalny remont robilismy 4-5 lat temu, no malowanie scian 2 lata... Takze czekam do wiosny, to caly domek przemalujemy, bo wymyslilam sobie inne kolory scian;-).

hakima -ten filmik o Basi... Nawet do polowy nie dojechalam i juz wylam! Kurde no! Chyba te hormony mi wala dopiero teraz... Ale filmik extra, cudna pamiatka, no i jeszcze ta muzyka!

Hakima pisałaś, że jesteś apatyczna i senna, ale poczucie humoru z tymi filmikami masz pierwszorzędne :tak:.

Kretowinka ja też miałam w 20tc, ale tylko pobieżnie pomierzyli maluchy (waga, kość udowa, obwód główki, średnica główki, obwód brzuszka), ale w sumie to mnie odesłali na 10-go stycznia, bo dzieciaki osiągnęły za małą wagę. Możesz mi napisać ile Twoje ważyły ?
Glukozę miałam już już robioną i porażka.
Brzuszek fajny, a dajesz radę sama pomalowac sobie paznokcie u nóg ?

Asiek z tą wagą Ci zazdroszczę, chociaż sama tez w sumie za bardzo nie mam co narzekać-tragedii nie ma. A co do przepływów to już miałam robione, i teraz 10-go stycznia też będą mi robić. Kiedy będziesz miała to usg ?

A z tymi remontami to ładnie szalejecie. My nie planujemy żadnego, no może odmalować pokój.

tigla, no wlasnie nie zmierzyli ani nie zwazyli mi wtedy dzieci :baffled: ale mialam juz 2 usg po tym i wszystko jest ok wedlug mojej ginki, wiec nie zrzedze, chociaz chcialabym wiedziec. a bedziesz miala powtorzona glukoze?
a z paznokciami u nog to juz jest mocno srednio. musze sie nagimnastykowac, niedlugo bede musiala do kosmetyczki zaczac chodzic (albo po prostu nie malowac) (albo mi maz bedzie w ramach opieki nad zona musial malowac- to by bylo ciekawe :-D). o paznokcie u nog to ja sie tak nie boje, jak o mozliwosc golenia sie... jak mi to zostanie odebrane i zaczne wygladac 'naturalnie' to nie wiem czy dam rade isc do lekarza- nawet kobietki...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry