reklama

Ciąża bliźniacza

reklama
Mój lekarz na szczęście liczy od wizyty a nie ilości dzieci w brzuchu... ale faktem jest, że na badaniach prenatalnych to cena dla ciąż mnogich jest wyższa niż ciąż pojedynczych.

Dziewczyny, jestem wykończona. Spałam dzisiaj od 0.00 do ok 4 i tyle... moje biodra chcą mnie wykończyć, że nie wspomnę o reszcie ciała. Dawno nie czułam się tak źle... moja głowa by spała, ale co ona może sama, kiedy cała reszta ciała postanowiła w mniejszym lub większym stopniu boleć lub po prostu dawać o sobie znać... MASAKRA.... jak mi się chce spać... a tu się nie da :-(

Widzę ,że nie jestem sama z bólem bioder plecy chwilowo odpuściły ale to dlatego ,że jeden dzieciak na pewno zminił pozycję ( nie wpycha się już pod żebra) a i jeszcze ból w nogach od kolan w dół

Hakima dzielna kobieto ty juz na finiszu. Tak dużo wytrzymalas i juz tak mało Ci zostało. Wytrzymasz jakoś i juz niedługo będziesz cieszyć się swoimi maluszkami.

Anika ty juz też blisko końca. Pomyślcie ile juz za wami. Wszystkie te przyjemności są jeszcze przede mną. I dzisiaj mam ich przedsmak. Nie moge wstac z łóżka bo bola mnie biodra.

reklama
O bólach w czasie snu lub jego próbie chyba po ciążach mnogich doktorat można pisać. Ja od 20 tygodnia mam rwący ból od biodra promieniujący do kolan. Do tego raz śpię jak dziecko (z przerwą na siusiu), a raz przewracam się z boku na bok (trzy obroty i już rano, taka jestem teraz zwinna) i nic. A jak Was czytam, Hakima i Anika, to widzę, że z czasem to tylko te standardy się podnoszą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry