• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Dorotka - przykro mi, że @ przylazła. może spróbuj, to sobie jakoś przetłumaczyć, że widocznie organizm nie był w tym cyklu jeszcze gotowy na ugoszczenie fasolki. trzymam mocno kciuki za kolejny cykl &&&&&&&&&&&&&&&&
Anilek - witamy, powodzenia na wizycie i trzymam kciuki za zielone światełko &&&&&&&&&&&&
Kwiatuszek - powodzenia na wizycie i daj znać po co i jak &&&&&&&&&&&&
Ilii - trzymaj się dzielnie, bardzo mi przykro że tak się to wszystko skończyło :-(
Agnieszkaala - niestety jeszcze pewnie nie raz Cię ten dołek dopadnie np. w rocznice (miesięcznice), w dniu planowanego porodu itp. z czasem będzie coraz mniej boleć, ale jednak te blizny na zawsze zostaną w naszych sercach. tulę Cię mocno i nie smuć się za bardzo, Twój Aniołek teraz na Ciebie patrzy z góry i nie chce żebyś była smutna, bo jemu jest dobrze w Niebie
Kobietko - ja wierzę że jesteś teraz tak świadoma czego chcesz i dzięki temu silna, że na pewno będzie wszystko dobrze. musisz w to wierzyć :tak:
Aniii - miałam podobny sen, że wracam z dzidzią ze szpitala do domu a tam nic nie ma przygotowanego na jej przybycie i też mnie ten sen wtedy zestresował. Ty już przynajmniej masz doświadczenie i wiesz czego potrzebujesz. masz rzeczy po Lili więc spokojnie dasz radę, dokupisz tylko kilka rzeczy i wyprawka z głowy. ja czasem też panikuję ale z drugiej strony to przez najbliższy miesiąc na pewno nie urodzę a miesiąc to dużo czasu na zrobienie wszystkich zakupów (zwłaszcza że prawie wszystkie rzeczy można kupić przez internet). ewentualnie zostaje jeszcze październik ale na niego się bardzo nie nastawiam bo mi się biegać po sklepach na pewno nie będzie chciało, ale w razie czego w październiku przez internet też jeszcze mogę pokupować. najbardziej mnie chyba przerażał wybór wózka bo jest to dosyć drogi zakup a firm i modeli jest mnóstwo - od kiedy nasi rodzice powiedzieli że się do wózka dołożą i już wstępnie coś wybrałam to jestem o wiele spokojniejsza. co do rzeczy kupionych i dostanych to mam trochę ciuszków, kombinezon, ręczniczki, termometr, aspirator, rożek, szczotkę z włosia, 1 butelkę, 2 smoczki. ogólnie mam jeszcze masę rzeczy do kupienia i planuję się wybrać po nie do hurtowni ale jak były te upały to nie miało to żadnego sensu.
Mamo Aniołeczka Natalki - witaj, przykro mi bardzo z powodu Twojej straty, straszne jest to co Ciebie spotkało. ten ból już zawsze będzie w Tobie, z czasem trochę zelżeje ale nie zniknie. daj sobie czas na żałobę, płacz jeśli masz taką potrzebę i pamiętaj że wszystko to co teraz czujesz jest zupełnie normalne - smutek, złość, poczucie niesprawiedliwości. niestety każda z nas przez to przechodziła a u Ciebie jest to zapewne spotęgowane zaawansowanym etapem na którym straciłaś swoje dzieciątko. tulę Cię mocno!!! dla mnie pocieszeniem była myśl, że widocznie taki jest dla mnie plan, nawet jeśli ja tego nie jestem w stanie zrozumieć. wierzę też, że moim Aniołkom jest lepiej w Niebie niż byłoby tutaj
Karola - ale z Ciebie dzielna mamuśka. ile czasu byłaś w szpitalu?

reklama
Bett- dzięki kochana
Mamo Natalki - bardzo mi przykro z powodu Twojej straty zapalam światełko (*) , zostań z nami i pisz co Ci na sercu leży my wesprzemy pomożemy tak jak będziemy mogły ,a powiedz mi wiadomo coś o przyczynie tego wydarzenia dlaczego tak się stało?
Jeszcze raz przesyłam wyrazy współczucia dla Ciebie i Twojego męża :(

Mamo Natalki - Kochana, to nie jest proste. Nie porównuje tego co przeżyłaś do mojej straty,bo na pewno przeżywasz to o wiele bardziej. Tutaj możesz się wygadać i liczyć na wsparcie! Sama niedawno dołączyłam.

Kobietko poprostu tak miało być,jak się pojawiłam w szpitalu lekarz powiedział odrazu że są nikłe szanse na uratowanie maleństwa.Najgorsze jeśli jest tak bezobjawowo,ponoć jest to najgorsze A co było przyczyną:poprostu gipka szyjka macicy,było rozwarcie,maleństwo prawie na wylocie i nie dało się cofnąć niczego.Teraz przy kolejnym staraniu będę mieć założony szew,dla zapobiegnięcia tego co właśnie nam się przydażyło niedawno.A powiedz mi czemu znalazłaś się nam tym forum?w tym temacie?również przeżywasz czy masz taką sytuacje jak my?

A z jakiego dokładnie powodu Magdo_88 dołączyłaś do naszego gronka?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry