agnieszkaala
Fanka BB :)
cześć,
Netu dziękuje że o mnie pamiętasz
Nie pisałam bo w wekend miałam zjazd, w piątek byłam w szpitalu bo szwagier miał mieć zabieg i poprosiła mnie teściowa żebym z nimi pojechała, a wczoraj byłam z M na randce
@ powoli odchodzi i staranka zaczniemy w święta i pewnie przeciągnął się do nowego roku. Ja już nie patrze na owu, śluzy bo w poprzednim cyklu nie opuściłam płodnych i guzik. a Ty tak tam? @ przyszła?
Małgonia Kochana trzymaj się. Rozumiem Twój ból! Osoby postronne nie wiedzą co czujesz,Ty się nimi nie przejmuj.Jeśli niechcesz isć do rodziny na święta to nie idz, nikt Ci nie może tego narzucić. Ty straciłasz dzieci i każdy powinien uszanować Twoją decyzję i powinien Cie wspierać, a nie mówić chodź rozerwiesz się itp. To jest głupie i niepotrzebne gadanie. Będziesz chciała się rozerwać to sama sobie wybierzesz gdzie chcesz wyjść i kiedy.
AniołkowaMamo gratuluje córci. Piękna dziewczynka.
Izka super wieści
Oby więcej takich informacji. Widzisz moje przeczucie się sprawdziło
Karola ja nie pomogę, moja Ala jadła kaslzi zwykle nestle.
Akasha dobrze, że nic poważnego się nie stało. Brzmiało groźnie. ściskam Cie mocno:*
Pleni trzymam kciuki za wizyte jutrzejszą!!!! Głowa do góry, będzie dobrze!!!!!
Netu dziękuje że o mnie pamiętasz
Małgonia Kochana trzymaj się. Rozumiem Twój ból! Osoby postronne nie wiedzą co czujesz,Ty się nimi nie przejmuj.Jeśli niechcesz isć do rodziny na święta to nie idz, nikt Ci nie może tego narzucić. Ty straciłasz dzieci i każdy powinien uszanować Twoją decyzję i powinien Cie wspierać, a nie mówić chodź rozerwiesz się itp. To jest głupie i niepotrzebne gadanie. Będziesz chciała się rozerwać to sama sobie wybierzesz gdzie chcesz wyjść i kiedy.
AniołkowaMamo gratuluje córci. Piękna dziewczynka.
Izka super wieści
Karola ja nie pomogę, moja Ala jadła kaslzi zwykle nestle.
Akasha dobrze, że nic poważnego się nie stało. Brzmiało groźnie. ściskam Cie mocno:*
Pleni trzymam kciuki za wizyte jutrzejszą!!!! Głowa do góry, będzie dobrze!!!!!
Ostatnia edycja:
żeby jakoś pocieszyć....3m siękochana.