reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Angel powodzenia!choć może już po wszystkim :-) czekamy z niecierpliwością na wiadomości :-)

One może zrób w poniedziałek, mnie tez brzuch bolał jak na @ a tu 2 kreseczki wyszły. Jeszcze nic straconego.

reklama
Angelstw &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-)

Jesooo aż gęsiej skórki dostałam :-D
Zaraz napiszę sms-a do Angelstw i będziemy wiedziały czy już Jasiek jest na świecie :happy:

OneMoreTime poczekaj do poniedziałku....mam nadzieje ze @ nie przyjedzie i test jednak pokaże II ..... &&&&&&&&

Pamietam jak ja w dzień @ zrobiłam test i wyszedł negatywny....po południu zaczęłam plamić więc przeryczałam całe popołudnie....Na drugi dzień ucichło..powtórzyłam test i jaśniutka druga kreseczka :tak: Oby u Ciebie tak było :happy:

Mam wieści od Angelstw !!!!
Jest duża szansa ze dzis Jasiek przyjdzie na świat :-)
Właśnie dostaje oksytocyne, rowarcie na palec, szyjka długa na centymetr.......więc zaczęła walkę ze skurczami.....
Takze trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ajj ale ja się denerwuję....jakbym to ja rodziła :-D

Ostatnia edycja:
One tez bym niczego nie przesadzala. Moglo sie przesunac. Moze byc jeszcze niski poziom hormonu w organizmie ktory wykaze sie na tescie. Dlatego robimy tesciki dopiero po terminie miesiaczki ;))

Wiecie ze ja dzis skurczy dostalam przez angelstw chyba ? Dopiero sie uspokoilo. Byly powiedzmy ze bezbolesne ale upierdliwe, niewygodne. nawet nie wiem jak to opisac. Po nospie ustapilo w miare ale sama bylam bliska jechania do szpitala...

Martavel a ja tak sie denerwuje porodem Angelstw że cały dzień mam wysoki cukier!!!
Ostatnio po kolacji miałam max 130 a dzis mam 196 :szok:
Boziu niech już urodzi bo sie wykończę!!!!

Jeeeeee:-)Angelstw
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Misia
czekamy na wieści
;-)i nie strsuj się tak Kochana:):rofl2:

One
Ty jesteś w gorącej wodzie kąpana;-):-p dobrze Dziewczynki piszą, zrób test dopiero w dzień lub następny @. Ja w pierwszej ciąży zrobiłam 3 testy - akurat ten miesiąc był "postny" 1 przytulanka.... coś mi sie okres spóźnial, czułam się jak na @, dwa teścuiory zrobiłam i odpuściłam, mialm juz wyznaczoną laparo i jakoś w dzień dziadka, pamiętam jak dziś , coś mnie podkusiło, a miałam jeszcze test 1, zrobiłam i dwie krechy....czyli ponad 20 dni od przytulanek. Ja cały czas zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&. Ja wierzę, ze te plamienia to implatacyjne były. Nawet czytałam o tym. Mogą trwać do 3 dni i mogą mieć barwę ciemnobrązową, beżową lub jasnoróżową, a przecież Ty własnie takie mialaś:-);-)

Lumia....na prawde strasznie przeżywam poród Angelstw :baffled: Kurczę najgorszę ze wstrzyknęłam insuline a cukier mi wzrósł już do 214 :baffled: Poczekam jeszcze...jak nie spadnie to będę musiała jechać na IP. Bo źle się czuje....pieką mnie policzki i kręci mi sie w głowie........no i mały tłucze mnie niemiłosiernie ....

Angelstw milczy, mam nadzieję że już jest po......i dochodzi do siebie...i jutro da znać.....

reklama
Dziewczyny ja mam dosc wstydliwe pytanie. A wujek google ;) niekoniecznie mi umie na nie odpowiedziec.
Nosze codziennie wkladke. tabletka wychodzi (luteina)to normalne ze jest na wkladce. Ale jak wymienie wkladke na czysta i przestaje leciec to mam wrazenie ze... popuszczam. Nie czuje tego. ale jak jestem w toalecie to jest na wkladce taki zapach...
druga rzecz. Wkladke mam np. Sucha natomiast bielizna przy pachwinach jest tak jakby wilgotna.
Czy ktoras z was rodzacych tak miala? Czasem posiedze pol godziny na fotelu i czuje ze mam mega spocony tylek i lece do lazienki zobaczyc czy mi wody nie odeszly...

Do góry