G
gosc19
Gość
5 zl? gdzie?Pewnie cena chociaż ja je kupiłam za 5 zł![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
5 zl? gdzie?Pewnie cena chociaż ja je kupiłam za 5 zł![]()
Bo cena różnią się znacznie...no wlasnie...
Dziewczyny, też nie do końca można tak myśleć. Może ta kobieta ok. 40-tki wiele lat starała się o dziecko i dopiero tak późno się udało...@kasiula222 u mnie dokładnie 11 listopada minie 3 tygodnie po poronieniu.
Wiem co dziewczyny czujecie. Czasami się zastanawiam dlaczego właśnie mnie to spotkało. Jeszcze denerwuje mnie jak jestem na mieście i widzę kobiety już koło 40 z brzuchami. A ja taka młoda bo 25 lat i nie mogę donosic ciąży
Każda kobieta ma swoją historię i nie można generalizować...
co nie zmienia faktu, że niektórym przychodzi to zdecydowanie łatwiej niż innym...
Ja miałam zalecany jedynie oszczędzający tryb życia, ale oczywiście leżałam niemalże plackiemJa wiem ze on jest dla mojego bezpieczeństwa i bardzo chciałabym już go mieć a boje się ze pójdę do tego szpitala i okaże się że z jakiegoś powodu nie będą mogli mi go założyć. Kiepsko u mnie psychicznie. Nawet już zastanawiałam się nad psychologiem ale zaraz będę musiała leżeć non stop i nie będę miała jak do niego jeździć. Jak wróciłam z tego szpitala to tak płakałam ze szkoda gadać. I tak jakby tama puściła, teraz płacze codziennie z byle powodu![]()
A jeśli chodzi o założenie szwu, to dopytaj czy możesz heparynę i ile przed zabiegiem wziąć, bo przy heparynie niektórych znieczuleń chyba nie mogą... mnie przed cc nie uprzedzono i heparynę dzień wcześniej wzięłam wieczorem a następnego dnia, gdy leżałam już na stole przed cc, anestezjolog powiedział, że nie zrobi mi znieczulenia w kręgosłup, bo za duże ryzyko i musiałam rodzić w znieczuleniu ogólnym
dla pewności wszelkiej dopytaj jakie znieczulenie i czy heparyna nie wadzi 
WitajHej dziewczyny. Chyba moge do Was dołączyćw sierpniu mialam ciążę biochemiczną a teraz znów jestem w ciaży. Ciesze się ogromnie ale i strasznie martwie. Pierwsza wizyte mialam 25.10 w 4t5d wedlug ostatniej miesiaczki na usg nic nie bylo jeszcze widac tylko powiekszone endometrium. Ale robilam bete 25.10 bylo 507 a 27 juz 1303 wiec ładnie przyrasta. Objawow poza bolacymi piersiami nie mam. Bralam luteine dopochwowo 3x1 ale w piatek zamienilam na duphaston 3x1 no i od momentu odstawienie luteiny mam taki beżowy zabrudzony śluz...teraz leze odpoczywam i czekam grzecznie na wizyte we wtorek
mam nadzieje ze teraz nam sie uda
)
trzymamy kciuki, żeby ciąża była nudna i przebiegała bezproblemowo 

Ale ja nie biorę heparynyDziewczyny, też nie do końca można tak myśleć. Może ta kobieta ok. 40-tki wiele lat starała się o dziecko i dopiero tak późno się udało...Każda kobieta ma swoją historię i nie można generalizować...
co nie zmienia faktu, że niektórym przychodzi to zdecydowanie łatwiej niż innym...
Ja miałam zalecany jedynie oszczędzający tryb życia, ale oczywiście leżałam niemalże plackiemA jeśli chodzi o założenie szwu, to dopytaj czy możesz heparynę i ile przed zabiegiem wziąć, bo przy heparynie niektórych znieczuleń chyba nie mogą... mnie przed cc nie uprzedzono i heparynę dzień wcześniej wzięłam wieczorem a następnego dnia, gdy leżałam już na stole przed cc, anestezjolog powiedział, że nie zrobi mi znieczulenia w kręgosłup, bo za duże ryzyko i musiałam rodzić w znieczuleniu ogólnym
dla pewności wszelkiej dopytaj jakie znieczulenie i czy heparyna nie wadzi
Witajtrzymamy kciuki, żeby ciąża była nudna i przebiegała bezproblemowo
My wizytujemy w czwartek, wreszcie....![]()