• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

ty alkoholiczko a ja tu o suchym pysku
hihihih

Dlaczegotak- jak lezalam w szpitalu to z laską w 41 tygodniu, ciąza przenoszona , skurczy zero, rozwarcie na 1 cm, i bole krzyzowe, męczyla sie z nimi 18 godzin za nim zaczelo sie rozwarcie i to dopiero po kroplówkach, podobno nie ma nic gorszego jak te bóle i brak skórczy...
moja siostra miala tak jak ty w trakcie porodu

reklama
Edytko - humor do bani bo za długo pospałam ( od 22:00 do 9:00 ) a przy małym dziecku to szczyt szczytów :szok: Oli zajęczał w nocy tylko raz , ale byłam cwana dałam szturchańca mojemu małżowi " mały cię woła " rzekłam i wtuliłam się w poduchę ...z relacji wiem tylko co było przyczyną nieszczęścia mojego syna ... otuż nynek ( czyt smoczek ) mu wypadł z buźki , małż zapakował nynka z powrotem i mały nynał ( czyt spał ) dalej.
Co do zakupów mały dostał butki skurkowe z Disneya , ja szampon za 3 zeta dokładnie za 3,39 (elser był w rosmanie za 3,39 zeta :szok:) a mąż telewizor 47 cali ... sprawiedliwe prawda ?

WItam... nio sprawiedliwości nie ma na tym świecie jak widac. Mam nadzieję ze humorek po zakupach poprawił się.. wkońcu dostałas piękny szampon :szok::-D

ziemniaków to ja juz nie rusze do konca ciąży...
najlepiej to ja jednak sie czuje po tych pomidorach ale dzis sobie odpuszcze jakiekolwiek jedzenie...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry