• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam wszystkie - a ja też piłam malibu tylko że wczoraj a mogę zaprosić Was na żubruweczkę, którą dostałam na początku 2008 (wygrałam zakład że jestem w ciąży) i jakoś jeszcze stoi.
Dlaczegotak świetne zakupy nie ma co.
Malutka i Syla życzę dużo zdrówka

reklama
Hej babki.Melduję,ze żyję.Tylko siły kompletnie nie mam,ledwo się toczę i jęczę z bólu przy każdym kroku.Ola o mnie też wiedział cały szpital.Ale pozdrawiam.Trzymajcie się.Pa.

malutka mam nadzieję ze wyjdziecie na prostą szybciej niż Ci się wydaje. I że kolanko jednak wróci do normy... może jakieś leki..

Oby :-( biorę leki ale nic się nie poprawia, tyle że nie boli cały czas jak wcześniej. 6 kwietnia zaczynam fizykoterapię, może ona coś da. Chciałabym jak najszybciej starać się o maluszka :tak:

Uciekam na TV. Buziaki dla wszystkich Aniołkowych Mam :-D

Dlaczegotak mówisz że nie skusisz męża.... na upojną noc we dwoje? Nie wieżę :-D

Witaj iławianko..

Kusicielko lepiej śpiewać nie będę... :sorry2:

Sylwia ja w barku też mam choć co... i nawet teqila z robaczkami.. swoją drogą lubiałam teqilę do póki nie wypiłam robaka :cool2: nieźle miałam wtedy chyba w czubie :blink: choć pamiętam wszystko oprócz własnie tego momentu..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry