• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Sylwia przytulam mocno.

Kinguś wszystkiego najlepszego!!!:-D:-D:-D urodzinki powiadasz??? lekarz coś doradził na te nerki -co tam się dzieje!!! piwko by pomogło ale... nie można
Dziękuje.
Mam brać nospę i magnez 2 razy dziennie po 2 tabletki i dużo pić więc chyba tragedii nie ma. Jakby było źle to by mnie ginka skierowała do szpitala prawda?
Mam zrobić posiew moczu.
Ale jakoś mi tak smutno się zrobiło:zawstydzona/y:

A moje Maleństwo miało się urodzić na Dzień Babci i Dziadka... No i niestety... Trzeba będzie święto moim Rodzicom przesunąć na rok 2011 albo i później o ile się nie uda zajść do tego czasu...

Póki co bez zmian obowiązuje ich Dzień Matki (który dla mnie będzie teraz bolesnym świętem, bo w tym czasie roniłam) i Dzień Ojca...

Dziękuje Wam za wsparcie!!
Ja miałam łyżeczkowanie 26 grudnia. Do szpitala trafiłam 22. Najbliżsi wpadli do mnie podzielić się opłatkiem. Lekarze zgodzili się aby mój M nocował ze mną w święta w szpitalu. To był bardzo trudny czas..:(

Kinguś 100 lat !!! wszystkiego naj naj naj.

Moja koleżanka miała problem z nerkami w ciąży. Dostala leki i po 2 tyg było już wszystko dobrze. Nie martw sie kochana.

reklama
Jest taka granica cierpienia, za którą się smutny śmiech zaczyna

wyczuwam dołek w postach -należy to natychmiast zmienić... :angry::angry::angry:

Zamożny właściciel masarni miał przygłupiego syna. Ale rad nierad chciał
go wprowadzić w biznes i przekazać obowiązki, W końcu to syn. Prowadzi
go na halę i pokazuje urządzenie. - Patrz synu, to jest automat do
parówek, kumasz? - Nie - OK, wkładasz barana z jednej strony z drugiej
wychodzi parówka. Rozumiesz? - Nie bardzo. - K***a, co tu jest do
rozumienia...! Baran, maszyna, parówka. - Patrz, tu wsadzamy barana.
Chodź na drugą stronę. Tu wychodzi parówka. Wiesz o co chodzi... - Nie
za bardzo... - K***a mać, czy Ty jesteś pi********ty? - Tato, a
nie ma takiej maszyny, żeby włożyć parówkę i żeby wyszedł baran? - Tak,
k***a, jest !!!!!!!!!!!!Twoja matka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry