• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
kasiamaj - nie szczepiłam się nigdy, a tym bardziej nie zrobiłabym tego tak tuz przed starankami....wiesz ja sie boje tych wsztystkich specyfików, czasami pomagają, ale są też różne skutki uboczne. Gdzieś kiedyś słyszałam, ze one tez czasami wywołują jeszcze gorszą grypę.....

as - a ja ciągle Cię podziwiam...jesteś nieziemska....

buziaki....powinnam w końcu troszkę popracować....to forum naprawdę uzaleznia!
szczepionki to najgorsza choroba XXI wieku .Niestety coraz więcej lekarzy dochodzi do tego wniosku.
W necie jest masa artykułów na ten temat.
Wszędzie trąbią ,że każda użyta szczepionka może wywołać chorobę ,na którą jest podana.
W moim przypadku Kuba po jednej szczepionce miał paraliż a po drugiej dostał cech autystycznych.
To jednak osobnicza sprawa i każdy sam musi wybrać co lepsze.
Głównymi powikłaniami po szczepieniach w dłuższym upływie czasu (20-40 lat) są białaczki,nowotwory,alergie,astmy...:-(:-(:-(
Wybór nalży do każdego indywidualnie.
Polecam książkę Szczepienia niebezpieczne-ukrywane fakty.
http://www.jut.pl/fragmenty-ksiazki.html

a to moja corcia w niedziele kiedy pokonywała strach przed psem mało brakowało by wrócił z nami do domu
Zobacz załącznik 168566
piękny a Wercia wygląda ślicznie

Kasiu, z czwartym piętrem każdy psiak, no może z wyjątkiem jamnikowatych sobie poradzi ;-)
Nie każdy :no:.
Mając np goldena,to żeby miał w przyszłości zdrowe stawy nosi się go po schodach średnio do 25 kg ,czyli ok.5-6 mies.

Jestem z rańca.
Znowu przeraziłyście mnie produkcją:confused2: no ale cóż postaram sie doczytać co u Was.

Ja jutro mam USG genetyczne -dziś mi się śniło że wszystko ok wiec idę pro forma:-p kiepsko spałam a deszcz tak pięknie padał ze co 30 min lądowałam na kibelku:eek: Może któraś z Was mi wyjaśni skąd sie biorą w Wawie takie bydlackie pająki:szok::szok::szok: w nocy jak dostrzegłam go na ścianie to S musiał interweniować a ja już nie mogłam zasnąć:crazy:jak się wyleczyć z tego obrzydzenia?????

As Twój syn jest cudowny -po kim on to ma nie mam wątpliwości

Kinguś a jak Ty się czujesz tak na mecie prawie? czytałam ostatnio o odejściu wód i rodzeniu łożyska:eek: czyli o tym o czym nikt nie mówi;-) wiec pamietaj wody białe -jest ok, paseczki krwi -poszerza się szyjka -wtedy powolutku do szpiala (tak ok 140km/h). Jak jest wiecej krwi i wody nie są białe -szybko do szpitala (tak ok 200km/h):tak: ale u Was będzie wszystko dobrze więc pierwsza wersja zdarzeń;-)

Uciekam miłego dzionka gaduły:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Trzymam kciuki za USG
Dzięki za pochwały dla Kubusia.Nie omieszkam mu przekazać.:-D:-D
Co do pająka to może był to kątnik.Taki czarny i lekko owłosiony.
To jedyny pająk w Polsce ,który gryzie.Mieszka tam gdzie jest wilgotno i ciepło, a włazi do domów ,bo tu mu przytulniej przez zimę.

Kasiu wielkie gratulacje! A nie mówiłam, że do 3x sztuka? ;-) U mnie dziś nie pada. Nawet słoneczko nieśmiało próbuje przebić się przez chmury. Ale zimno jak diabli. 11st... Brrrr... Ale ten psiak słodki. Pasuje do Twojej Córci. Może jednak go przygarniecie? :-) Sama mieszkam na 4p. Mam labradora. Sam schodzi i wchodzi po schodach. Myślę, że to żadna przeszkoda :-) Wystarczy się zorganizować. A Mała nie marudzi, by go wziąść?
Wiesz to chyba chodzi raczej o okres szczenięcy ,kiedy z psiakiem trzeba wychodzić na krótko ,aleczęsto .
Swoją drogą Labrador -mmm- śliczna rasa:-)

Witam Was Dziewczyny,
...od rana siedze przed kompem i czytam wasze wypowiedzi, bardzo Wam współczuje i mocno przytulam. Jestem bardzo zaskoczona :baffled: że tyle kobiet spotkało to samo a ja myślałam, że jestem sama. 5dni temu miałam zabieg usunięcia martwej ciąży, jak narazie fizycznie czuje się oki i chyba jast wszystko wpożądku, nie krwawie mam jeszcze małe plamienia, ale psychicznie jest fatalnie. Dzięki Wam przez chwile zrobiło mi się lepiej. Chciałam się dowiedzieć, jak długo trzeba czekać po zabiegu aby zacząć ponowne starania się o dzidziusia.
Pozdrawiam i jaszcze raz dziękuje :-(
zapalam świeczkę dla Twojego aniołka (*)
Uciekam kochane ,bo muszę się zabrać za pracę z polskiego.
Palinodia I. Krasińskiego mnie wzywa:-D:-D

Wiesz to chyba chodzi raczej o okres szczenięcy ,kiedy z psiakiem trzeba wychodzić na krótko ,aleczęsto .

A o tym nie pomyślałam jak mam być szczera. Ja swojego Szkraba przygarnęłam ze schroniska jak miał 8m-cy, więc był już dużym szczeniakiem i nie wymagał wychodzenia co chwilę na kilka minut.

Swoją drogą Labrador -mmm- śliczna rasa:-)

Zgadzam się :-)

reklama
Ewelina28 z plemniczkami na pewno wszystko będzie dobrze! Przecież wcześniej udało Wam się począć maluszka, więc plemniczki nie są takie złe. Może faktycznie mąż miał gorszy dzień. Lekarz na pewno pomoże Wam rozwiać wasze wątpliwości i jak trzeba to trochę wzmocnić armię
Dziękuję:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry