Agniesia82
najważniejsze jest życie
Witam się w sobotni poranek i ....
ogłaszam, że moja pierwsza @ po zabiegu nadeszła!!!!!!
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
jeszcze wczoraj wieczorem zauważyłam podejrzany śluzik...a w nocy się rozkręciła na dobre....ale tak jak poprzednio...koszmarnie boli....aż mi się w głowie kręci...i lecą jeszcze jakieś skrzepki....ale ja sobie wmawiam, że to dobrze, że jeszcze sie z tych wszytskich "śmieci" oczyszcza...i, że następna będzie piękna z ładnie odbudowanego endo!
Jak mojemu Z wczoraj powiedziałam, że juz jest....to sie oboje popłakaliśmy z radości....bo on zaczął się juz martwić, że nie ma i nie ma i, że trzeba będzie szukać przyczyny i stymylować hormonami...ciągle pytał "jak tam te nasze sprawy menstruacyjne...." kochany jest. Tylko On i Wy zrozumiecie jaka to radośc dostać ta pierwszą @.....reszta kobiet pewnie nam puka w czoło z czego się tak cieszymy...
Ale super wiadomość, bardzo bardzo się cieszę razem z Tobą i twoją pierwszą @. To ogromna radośc, wreszcie kobieta i jej mężczyzna zaczynają czuć, że wszystko wraca do normalności. że jest dobrze. Bardzo dobra wiadomość.

ale kochana znajdź sobie jakieś zajęcie mi to pomogło, przytulam Cięmocno ból zawsze pozostanie ale już nie tak będzie bolał....
bo jest tam sajgon

No ale inni też zjedli do tego fryteczki ja nie bo muszę 15kg spaść w nic się nie mieszczę
szyjką.