• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Doszlismy z moim D do wniosku,ze to co wam mowilam,ze mnie tak czasem boli pod żebrami po prawej stronie, ze to jakas kolka,bo boli boli,a potem przechodzi. A sama juz niewiem, w środe ruszam w te sniegi i zamiecie do gina to musze sie koniecznie zapytać, wogóle całą liste przygotować co i jak.

reklama
Aga34 ale masz dobrze... Nie chcesz podesłać Mamy do mnie? ;-) A na poważnie: miałam w planach dziś odkurzanie, ale ból głowy skutecznie mi wypersfadował dźwięki odkurzacza...

gosiah - zobaczysz nawet sięnie obejrzysz a już bedziesz miala zielone swiatelko:)

ilonka26 - zdecydowanie tak:)

aga34 - super pomysl z tym piwkiemi wanna:)chyba go dziswykorzystam:)

A ja przed chwila z moim K w literaki na kurniku gralam:)

Muszę Wam coś opowiedzieć....miałam dzisiaj sen...śniło mi się, że kąpałam niemowle....chłopczyka, ślicznego, ale był taki maleńki, że mieścił mi sie w dłoni, a jak go smyrałam po brzuszku to się tak slicznie uśmiechał...i potem zniknął w tej pianie z mydła...dziwny sen...ale pamiętam tą jego szczęsliwą buźkę....
Pisałam Wam kiedyś, że po tamtym poronieniu śniła mi się dziewczynka i tej samej nocy dostałam @...teraz było podobnie...
Więc sobie to wytłumaczyłam, że On tez sie przyszedł pożegnać...i tym sposobem jestem pewna, że mam parkę Aniołków...chłopczyka i dziewczynkę.
Dziwne jest tylko to, że zarówno ten jak i tamten sen sprowadził @....może One w ten sposób mówią mi, że juz czas wrócić do normalności, że w organiźmie się poukładało to i w głowie powinno.
Coś w tym jest, bo od tej pierwszej @ człowiek znowu zaczyna odliczać...jeszcze cztery, trzy, dwie, jedna...bęc! Tak jakby zaczynał nowy, kolejny rozdział w życiu!

reklama
karolcia az zazfroszcz takich pieknych snow... az mi lezka poleciala bo ja tak bardzo bym chciala zeby moj Antos do mnie przyszedl we snie i sie ze mna pozegnal :-( bardzo zaluje ze go nie widzialam ze go nie wzielam na raczki :-( mi si esame zle sny snia... dzisiaj np. snilo mi sie ze bylam w ciazy i ze od dluzszego czasu juz mi nie rosl brzuszek a mialam juz termin na porod i zaczely sie skurcze i dzwonie do mojego doktorka tego co do niego chodze i mowie mu co i jak a on ze smutkiem mowi ze urodze martwe dziecko bo nie roslo juz i kazal mi jechac do najlepszego szpitala dla wczesniakow i jechalam do szpitala ze strachem i lzami ze urodze dzidzia ktory nie bedzie zyl dla mnie .... :-( ja nie wiem jak ja mam takei sny to mam straszne dni pozniej ... boje sie plaze i ciagle o tym snie mysle :( boje sie ze to przepowiednia na kolejna ciaze :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry