Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Shehzadi, teoretycznie racja, bo plemniki XX maja ponoc wieksze glowki i dluzej przezywaja, za to XY sa mniejsze i szybsze. Coz... Nie sprawdzalam tego w praktyce, ale wlasnie przyszlo mi do glowy ze jesli tak, to jak sie zachodzi z parka blizniat?
Ale ja z biologii zawsze byłam kiepska. anulka rok szybko minie, wiem że byłoby ciężko, ale może warto spróbować?
Dziewczyny ja sobie uswiadomilam jak oprzytomniałam co mysmy za gadki prawili zaraz po moim przebudzeniu. jedno wiem, z nacpana baba lepiej nie gadac.
nie dosc ze maz sie nabija ze głaskałam anestezjologa po ręce i powtarzalam dzieki dzieki dziekito jeszcze od niego pepsi wyżebrałam i sie wyżaliłam, ze mi maz nie pozwala, a ze chipsy tez musze jesc po kryjomu
Moj ginek cos o miodzie zaczal, choc nie pamietam dlaczego, ze jego córka bardzo lubi egipski miód i pokazał mi karton ze słoiczkami miodu ktore do Kanady zabierze jego żona.a ja już ze ginek do Kanady ucieka, a on mi że zostanie dopóki ja nie urodzę, słodki nie? Potem maz zazartował, ze pewnie doktorek sie cieszy ze zona wyjezdza a ja odpaliłam, że to fajnie bo jak się widzą raz kiedys to ciągle mają miesiąc miodowy. Oj było wesoło, choc musialam sie meża zapytac czy to prawda z tym miodem w szpitalu bo myslalam że to moje halucynacje
Rozwaliłaś mnie. Twój mąż zniósł głaskanie anestezjologa bez protestu? ;-) zdałam angielski i już mam wakacje !!!!![]()
.
Z tą biologią to święta racja.No to mnie zagięłaś.Ale ja z biologii zawsze byłam kiepska.
Rozwaliłaś mnie. Twój mąż zniósł głaskanie anestezjologa bez protestu? ;-)
Gratulacje! A co z tymi wakacjami? Jakieś plany?
U mnie właśnie skończyła się impreza imieninowa mojej mamy :-). Był grill i alkohol, którego nie piłam chyba z pół roku.
anulka nowy rok szkolny zaczyna się we wrześniu, więc masz czas na zastanowienie się. A chcielibyście wyjechać tylko na rok czy na dłużej?
kłaczku ja też chcę paputki, bo się w nich zakochałam. Teraz będę myśleć nad kolorami.
Buziaki dla wszystkich (podwójne dla ciężarówek) i kolorowych snów

klaczek jak mnie usypiali to byłam jeszcze trzezwa to jak mnie wybudzili sie zaczela gadka! wiesz nawet bym zamowila u ciebie jakies fajne paputki tylko zeby to do mnie doszło to juz inna sprawa. moze się kogos obczai do transportu z uk albo pl. narazie poczekam az dzidz ujawni co mu tam rosnie pomiedzy nogami
shehzadi maz jakos na to przymknął oko, przeciez widział w jakim byłam stanie, niepotrzebnie go do tej sali zawołali ;-)a moze go zawołali bo sie gosciu odpędzic ode mnie nie mógł???:-):-)
tak naprawde to w głowie mi sie kreciło, widzialam jak przez mgłe a chcialam facetowi reke podac w podziece, a ze nie trafiałam bo mi sie wszystko bujało to wyszlo głaskanie
alkohol powiadasz? napiłabym się jakiegos winka.... wogole moglabym sie jakos rozerwac a tu perspektywa lezenia do gory brzuchem......
anulka nie martw sie na zapas, a najlepiej zrobic tak jak mowi kłaczek.
As GRATULUJĘ!!!!!!!