reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

cześć Lumina, ja akurat testosteron mam w normie, bodajże 32. Na ostatniej wizycie w Krakowie doktorek powiedział, ze chyba był cykl bez owulacji i te pęcherzyki też mu sugerowały coś nie tak. Dopiero zrobiłam badania i z nimi pojade ale że nie mam wszystkich co robiłam wiec czekam a wizyta za ok 3 tyg. U mnie z zajściem nie było problemów hop siup- tak była dzidzia ale co z tego...
Gloria ja już szukam wszędzie- PCO może utrudniać ale też może powodować jajeczka słabej jakości co pośrednio może mieć wpływ na poronienie. Zresztą ruch i dieta- bo tak to się głównie leczy- nikomu jeszcze nie zaszkodziły ;)

reklama
Gratuluję ewel, super wiadomość :)))
Nafoczka u mnie to raczej plemnik zawinił bo nasienie bardzo słabe a ja jajeczka miałam ok bo na clo i monitorowane. Ale ja już nie wnikam bo mnie to wszystko za bardzo doluje.

Na zwolnieniu jestem.Kochana. Wizytę mam w sb ale u doktorki mojej założy mi kartę ciąży itp a następne usg to mam 9 maja już genetyczne choć wcześniej myślę że Może podejrze dzidzie;} a Ty jak się masz?

Gloria6 z tego co mi lekarz mówił i to co wiem , to PCO nie powinno być powodem poronienia i przerwania ciazy dlatego że PCO przeszkadza w zajściu i w owulacji lub w miesiaczkowaniu ale jak juz zajdziesz to na pewno to juz nie jest sprawa PCO . Tak jak dziewczyny pisały duzo ruchu i sportu mi rowniez pomogło , bo większość dziewczyn z nadwaga maja PCO lub z niedoczynnością tarczycy tak jak jest to w moim przypadku :)

ewel, ale między sobotą a 9 maja będziesz miała jeszcze jakąś wizytę, bo to 5 tygodni?

U mnie plamienia się wyciszają mam wrażenie, bo dzisiaj przez cały dzień miałam tylko 3 brązowe kropki wielkości pestki od jabłka :-) no i pierwsze mdłości dziś mnie nawiedziły:happy: (na szczęście bez pawika). Dzwonili do mnie z rejestracji i przełożyli jutrzejszą wizytę z 21:00 na 16:00, więc nie będę po nocy jeździć :happy: ale też troszkę się zaczynam stresować przed wizytą...

Ten clexane 0,6 boli bardziej niż 0,4 (igła jest chyba grubsza) :baffled: ale daję radę!

reklama
Do góry