Cześć Dziewczyny! 
W końcu pokazało się słońce! Jak tam u was pogoda?
U mnie na Dolnym Śląsku 10ºC i słonecznie! Aż chce się żyć! 
cfcgirl - cieszę się, że Twój mąż rzuca palenie! To bardzo dobrze.
Mój rzucił po wojsku w 2002 i znowu zaczął teraz na sylwestra. Gdy byłam w ciąży, to od razu przestał palić, ale stało się, jak się stało i dalej się wędzi ...:unibrow:
Spora odpowiedzialność ze strony Twojego lekarza sugerować, taką przyczynę poronienia... Przynajmniej ma to pozytywny wpływ na zmianę trybu życia Twojego męża.
Życzę wytrwałości i mam nadzieję, że napiszesz nam jak mu idzie?!
Przyjeżdżacie na Święta do Polski?
muffy - ja po stracie dzidziusia nie miałam anemii, przynajmniej nic o tym nie wiem. Miałam zrobione od razu badania, między innymi dlatego, że mam (-) ujemną grupę krwi (Rh 0), ale nic negatywnego się nie działo.
Rzeczywiście jesteś drobna... jakiego jesteś wzrostu?
Aha ... to, że pragniesz dzidzi, po takich przejściach jest moim zdaniem normalne ;-) Głowa do góry! Nie daj się! Pamiętaj, jeszcze masz nas!
Trudno mi powiedzieć, co powinnaś robić by przytyć ... Na mnie działają słodycze i węglowodany.
ewa33 - witaj Ewciu spowrotem! Tak właśnie się ostatnio zastanawiałam, jak tam twoja @... Teraz czytam, że jest ok. GRATULUJĘ @ !!!

AMK - jak tam wyniki histap.?
Mocno wierzę, że spotkały się niedługo wszystkie na wątku mamusie! Tak bardzo trzymam za nas kciuki! Świetne słowa otuchy skierowane do muffy! Przyłączam się!
daga.p. - całe szczęście, że nie mieszkamy w Hiszpanii (katastrofa!) ... W Opolu musiałaś widocznie źle trafić...
Tak to już jest z lekarzami...
Niezły stresik musiał Tobie towarzyszyć na egzaminie ...
Pani wizytator ??? :sick:... rrr ... Tym bardziej GRATULUJĘ! 
Ja nauczam języka niemieckiego w Gimnazjum, a Ty?
Pozdrawiam Was wszystkie!
Buziaczki
Miłego weekend'u dziewczyny!

W końcu pokazało się słońce! Jak tam u was pogoda?
U mnie na Dolnym Śląsku 10ºC i słonecznie! Aż chce się żyć! 
cfcgirl - cieszę się, że Twój mąż rzuca palenie! To bardzo dobrze.
Mój rzucił po wojsku w 2002 i znowu zaczął teraz na sylwestra. Gdy byłam w ciąży, to od razu przestał palić, ale stało się, jak się stało i dalej się wędzi ...:unibrow:
Spora odpowiedzialność ze strony Twojego lekarza sugerować, taką przyczynę poronienia... Przynajmniej ma to pozytywny wpływ na zmianę trybu życia Twojego męża.
Życzę wytrwałości i mam nadzieję, że napiszesz nam jak mu idzie?!Przyjeżdżacie na Święta do Polski?

muffy - ja po stracie dzidziusia nie miałam anemii, przynajmniej nic o tym nie wiem. Miałam zrobione od razu badania, między innymi dlatego, że mam (-) ujemną grupę krwi (Rh 0), ale nic negatywnego się nie działo.
Rzeczywiście jesteś drobna... jakiego jesteś wzrostu?

Aha ... to, że pragniesz dzidzi, po takich przejściach jest moim zdaniem normalne ;-) Głowa do góry! Nie daj się! Pamiętaj, jeszcze masz nas!

Trudno mi powiedzieć, co powinnaś robić by przytyć ... Na mnie działają słodycze i węglowodany.
ewa33 - witaj Ewciu spowrotem! Tak właśnie się ostatnio zastanawiałam, jak tam twoja @... Teraz czytam, że jest ok. GRATULUJĘ @ !!!

AMK - jak tam wyniki histap.?
Mocno wierzę, że spotkały się niedługo wszystkie na wątku mamusie! Tak bardzo trzymam za nas kciuki! Świetne słowa otuchy skierowane do muffy! Przyłączam się!daga.p. - całe szczęście, że nie mieszkamy w Hiszpanii (katastrofa!) ... W Opolu musiałaś widocznie źle trafić...
Tak to już jest z lekarzami...Niezły stresik musiał Tobie towarzyszyć na egzaminie ...
Pani wizytator ??? :sick:... rrr ... Tym bardziej GRATULUJĘ! 
Ja nauczam języka niemieckiego w Gimnazjum, a Ty?

Pozdrawiam Was wszystkie!
Buziaczki
Miłego weekend'u dziewczyny!

. Rano dzionek sie tak fajnie zapowiadał. Nawet słonko wyjżało na kilka minut. Niestety później znowu chmurzyska...Aż nic się niechce robić...