reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@roxie123 jestes bardzo wierzaca osoba mam nadzieje ze tak sie stanie i to bedzie ostatnoa @
Ja rowniez bylam na mszy i u spowiedzi jednak ostatnio bylam na etapie klotni i obrazenia na Boga bo juz tyle w zyciu przeszlam i dalej nie jest latwo wyniki znowu jakies do kitu:/ z ta homocysteina.

reklama
Jutro będę się do Was odnosić bo jeszcze chce z M pobyć bo jutro do pracy [emoji4]
Jestem wierząca ...ale tez mam nie raz chwilę załamania tylko wtedy nie obwiniam o to Boga tylko siebie... wiem że jestem tylko prostym człowiekiem popelniajacym błędy .
To przez co przeszłam nauczyło mnie szukać dobra w cierpieniu ... małych rzeczy , które są moimi małymi cudami .
Jesteśmy powołane do czegoś więcej mamy misję... to , że jesteśmy mamami Aniołków też ma swój cel i jest wyjątkowe.
'' życie nie tylko po to jest by brać...
siebie samego trzeba dać ''

@zosiak krociutko do Ciebie Kochana postaraj się spojrzeć na to z innej strony... po pierwsze żyjesz ♡ a sama wiesz ile za Tobą... mimo to jesteś i masz plany na przyszłość ...wyniki można unormowac to tylko cyferki .
Trzeba mieć dużo siły aby zrozumieć pewne rzeczy ...i życzę Ci abyś odnalazła spokój w jakiś sposób ;*

Mi się udało dotrzeć do etapu gdzie przyjmę wszystko co będzie mi dane , nie ja tu decyduje . Nigdy nie będę ideałem, ale zawsze będę mówić wszystkim jaką siła jest wiara i modlitwa...
Ciągle doświadczam malych cudów trzeba się tylko zastanowić i wyciągnąć po nie reke...tak samo jestem pewna , ze to Matka chciała , abym przyjechala w tych trudnych chwilach , gdzie stwierdziłam, że oprócz miłosierdzia nic nie jest w stanie nam pomóc.
Pięknie nas przywitała pielgrzymka kiedy wsiedliśmy do autokaru już wszyscy wiedzieli, ze to my jakimś cudownym sposobem mogliśmy uczestniczyć w tej podróży . Zbyt dużo okoliczności aby mówić tu o przypadku .
Podsumowując nigdy nie będzie tak jak się myśli np pomodle się a jutro wszystko się zmieni...
Bóg sam wie kiedy i w jakich okolicznościach udzielić swojej łaski...nam pozostaje wierzyć i szukać dobra nawet tam gdzie wydaje się, ze go nie ma .
I też nie wystarczy chcieć... trzeba prosić i czekać ;*

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@roxie123 i znowu becze, rany jakie to cudowne co napisalas, mega piekne...
Czuje, ze skoro modlilas sie za nas wszystkie to w pewnej czesci tez za mnie.dziekuje..tez bym chciala w przyszlosci tam pojechac juz w trojeczke i podziekowac za cud..bo dar dziecka to najpiekniejsze co moze dac nam Ten z Gory..dzisiaj tez bylismy z mezem w sanktuatium tutaj u nas i modlilas sie zeby mnie jak i zadna z Was nie spotkalo takie nieszczescie, z jakim kazda tutaj obecna sie spotkala..ehhh
@Totois30 kochana wiem co czujesz..ja dopoki nie wprowadze sie do naszego wybudowanego domu mieszkam z bratowa ktora ma 2 letnia coreczke i tez slysze na codzien te rozczulajace teksty z jej strony do niej..i czasem to boli....zwlaszcza ze tak pragnelam tego mojego malenstwa i nie mam..
Buziqki dziewczyny
Ps.dzisiaj znowu jakis kiepski dzien...depresja mnie znowu zlapala..a juz myslalam ze jest lepiej po ponad dwoch tygodniach ..

@roxie123 dziękuję za wstawiennictwo :*
Za rok pojedziecie w komplecie, jestem tego pewna:)

@Funia90 no właśnie mam liczne bakterie. W ciąży z synkiem miałam też z tym problem i brałam antybiotyki.

@ivvonka może to implantacja? Ja w każdej ciąży tak miałam, niby okres dostałam i skończyło się plamieniami i bobasem:)

@Totois30 niestety ciezko zapobiec takim sytuacja a jzu tym bardziej jak druga strona nie wie o problemie:/
Ciezko sobie z tym radzic ale jakos z czasem sie tego nauczylam.

@Calineczka24 ojej wspolczuje[emoji53]zycze zdroweczka,jak wirus to trzeba to przeczekac:/pij duzo zebys sie nie odwodnila

@roxie123 kochana ciesze sie ,ze bylo tak pieknie[emoji5]
To daje duza wiare na lepsze jutro,tym bardziej po spotkaniu tylu osob ,ktore przyszly podziekowac[emoji4]nie dziwie sie ,ze zmeczeni jestescie[emoji4]cieszcie sie soba i odpoczywajcie[emoji8]

@ivvonka no to podpatruj sie [emoji4]mogloby zaskozyc dzidzi w koncu

@anja93 niestety ale gorsze dni bede przychodzic,to przykre ale tak jest[emoji17]w koncu mamy uczucia

@Olasec ojej to masz tendencje do tych bakterii:/ zurawinka i duzo wody ,moze kiszonki na zmiane flory [emoji4]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@roxie123 ty wiesz, że czuje każdy twój gest i jak mało kto na świecie rozumiem ♡
@Olasec @Calineczka24 ojejku jeszcze takie rzeczy was męczą? Trzymajcie się dzielnie! :*
Jeśli chodzi o mało taktowne osoby to po 1...2... poronieniu tez nic nie mówiłam a po 3...4... ucinalam krótko, że byłam już 5 razy w ciąży więc potencjalnie mam więcej dzieci niż "ty". Działało zawsze i na więcej pytań nie był odwagi...

reklama
@anja93 i @Funia90 jasne dzieki chociaz wydaje mi sie ze moj egzemplarz w formie bratowej jest wyjatkowo specyficzny. @anja93 tak to wyglada..ale mam wrazenie ze po kazdej mini depresji wstajemy silniejsze i po prostu musimy przejsc ten okres i poplakac i podumac zeby byc gotowe dzialac dalej. I tak szybko jestes w pelni sil ja dopiero po 3 tyg czulam sie lepiej a i tak mam wrazenie ze az tak wszystkiego nie przezylam. Jutro bedzie lepszy dzien:) @roxie123 tez czuje sie lepiej po Twoim poscie i wstawiennictwie:) dziekuje :*

Do góry