reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Już w domu jestem. Daleko mam do gina bo 40 km w jedną stronę więc trochę mnie zeszło a chciałam szybko wrócić bo synek był z moimi rodzicami.
Wszystko jest super:) dzidzia starsza o 6 dni w stosunku do om. Ma już 21 milimetrów:)
Nie umiem wstawić zdjęcia ale widać już człowieczka:)
Brawo[emoji2][emoji2] gratuluję z całego serduszka [emoji2]

Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@roki_1991 to jest jakaś anomalia. Pierwszy raz w życiu mam takie dziwy. Ale zupełnie, ale to zupełnie nie czuję się ciążowo. Serio. Ja myślę, że bym to wyczuła. Nie wiem skąd to coś w sobotę było.Wyjaśnię u lekarza. I tak się wybieram. Mam podejście raczej chłodne.

@AgaB33 w sobotę jakieś coś było. W niedzielę wyrzuciłam liścia i od tej pory czysto.

@Olasec [emoji7][emoji7][emoji7]
Korzystasz z apki czy kompa?

Ja już po kąpieli gorącej [emoji12] prawie sie sparzylam hehe niech przyspieszy [emoji16]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

@Frezja_1 u mnke sie nie spóźnia tylko ja jestem napalona na nia [emoji23][emoji23][emoji23] bo dziś 27 dc odstawiłam dupka w 25dc więc ludze sie że przyjdzie lada dzień .
Ostatnio mialam jakoś w 37 dc ale to po biochemicznej

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry