reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ja sie zastanawiam czy zaczas probowac Od razu ale na luzie bez spiny i liczenia dni czy Odczekac na po wakacjach bo mamy w planach podroze i na spokojnie poswiecic czas na odpieluchowanie mlodej i odagawienie od cycuszka.

reklama
Dziewczyny miala wczoraj wizyte;16 dni po lyzeczkowaniu. Beta zeszla do 1,7 i juz mialam owulacje. Teraz czekam na okres i po pierwszym mozemy sie starac. Wszystko sie dobrze zagoilo . Oderchnelam . Teraz chce sie postarac aby odstawic mloda Od piersi.
Wspaniala wiadomość! Ja dopiero 6 dni jestem po zabiegu, a dowiem sie, jak mi sie zagoilo wszystko 11 czerwca.
Powodzenia z odstawianiem od piersi

Na dobrą sprawę ciężko cokolwiek przewidzieć.. Sama dochodzę do wniosku, że po pierwszym miesiącu zaczniemy tulaski, naturalnie bez spiny (o ile tak można ;p), bo i tak znając moje "szczęście" to trochę potrwa

Na dobrą sprawę ciężko cokolwiek przewidzieć.. Sama dochodzę do wniosku, że po pierwszym miesiącu zaczniemy tulaski, naturalnie bez spiny (o ile tak można ;p), bo i tak znając moje "szczęście" to trochę potrwa
Jestem tutaj nowa, wiec nie znam Twojej historii... jak dlugo do tej pory zajmowalo Wam zajście? Bralas jakies wspomagacze?

Jesli 92 w nicku to Twój rocznik to jesteśmy w tym samym wieku:)

Dziewczyny miala wczoraj wizyte;16 dni po lyzeczkowaniu. Beta zeszla do 1,7 i juz mialam owulacje. Teraz czekam na okres i po pierwszym mozemy sie starac. Wszystko sie dobrze zagoilo . Oderchnelam . Teraz chce sie postarac aby odstawic mloda Od piersi.
Super newsy! Czuję, że u mnie będzie tak samo. Czuję to! 30 maja jadę na wizytę, też będzie 16 dni po zabiegu. Betę zrobię w ten sam dzień rano. Ciekawe ile będzie...

Hej dziewczyny, zostaje dalej w szpitalu.. Szyjka ma tylko około centymetra skurczów nie ma ale jak chce wyjść to tylko na własne ryzyko więc zostaniemy w szpitalu i lezymy dalej chociażby do bezpiecznego tygodnia

Ostatnia edycja:
reklama
@Cleopatra_83 lepiej pisz co u Ciebie! Ja od soboty odetchne wiec bardzo na szybko pisze kiedy wizyta, jak sieczujesz? Masz objawy ? Jak nie- tez dobrze! @Marika92 kochana wez Maksia na przelezenie w takim razie, zycze lezonka przez misiac z Maksiem w brzusiu ale jak sie zniecierpliwi do wyjscia bedzie dobrze!!!:):*

Do góry