reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciąża Po Poronieniu

@kari21 to ja trzymam kciuki żeby tym razem jednak było dobrze. Zostaje ci w takim razie tylko odpoczynek, leki i pozytywne myślenie.
@Marika92 różnie, raz lepiej raz gorzej, ale generalnie nie jest źle :) boję się jak cycki przestają być napięte, ale niestety od soboty w zasadzie mają swój pierwotny rozmiar, tyle że bolą. Wizyta we wtorek, może jakimś cudem nie zwariuje do tego czasu ;) tak bardzo bym chciała żeby tym razem było dobrze.... Aaa, no i generalnie nie mam apetytu wcale. Jak myślę o jedzeniu to mam w ustach taki mega słony smak i od razu mi niedobrze. A na myśl o kolejnej dawce luteiny podjęzykowej mam ciarki....
Fajnie ze byłaś z maksiem u tatusia ;) miłego powrotu do domu ;)
@hona i jak tam? Sikałas ładnie rano??? :)

reklama
Wiecie co, dziewczyny. Ja chciałam pierwsze dziecko urodzić w wieku 27 lat, drugie 29 lat. Niestety, nie udało się. Jakby nie było tego cholernego poronienia, to za miesiąc bym miała dzidziusia. Teraz marzę tylko o jednym. Już dwójki nie chcę - chcę mieć chociaż jedno. Życie jest niesprawiedliwe. Zaszłam mając w sumie 26. Rodziłabym, mając 27. A teraz Bóg wie kiedy. Jestem załamana. :-(

@Dagmarka1991 nie myśl jak. Ja też chciałam mieć dziecko zaraz po ślubie i potem szybko drugie. Za niecałe 2 miesiące będzie druga rocznica ślubu, a my dalej we dwójkę. Tak widocznie mam pisane, nic nie poradzimy niestety.... Mój mąż w grudniu będzie miał 30 i też kiedyś mówił że musi być tatą wcześniej, bo potem będzie dziadkiem a nie tatą... Ale już chyba się z tym pogodził...

@Dagmarka1991 nie myśl jak. Ja też chciałam mieć dziecko zaraz po ślubie i potem szybko drugie. Za niecałe 2 miesiące będzie druga rocznica ślubu, a my dalej we dwójkę. Tak widocznie mam pisane, nic nie poradzimy niestety.... Mój mąż w grudniu będzie miał 30 i też kiedyś mówił że musi być tatą wcześniej, bo potem będzie dziadkiem a nie tatą... Ale już chyba się z tym pogodził...
Mój mąż ma 26 :-) Ja 27. Idealny czas na dziecko, ale nie wyszło. Był załamany.

Co wy tu z takim wiekiem wyskakujecie? Jak przyjdzie wam rodzic pod 40 to bedziecie marudzic, a teraz spiac posladki cyc do przodu i heja. Mlode dziewuchy jeszcze a rozmawiaja jak babcie. Laski ja za chwile 38 na karku i dopiero dzieci wiec ten tego... nie marzemy sie tylko dzielnie walczymy
Jakaś dziwna refleksja mnie naszła. Ja narazie walczę z zatrzymaniem okresu :-(

@Dagmarka1991 jeszcze nie jedna refleksja cie dopadnie. Wiem, ze chcialoby sie juz... ten czas nie jest stracony. Z kazdym dniem jestes coraz blizej spelnienia marzenia. Ja tez chcialam szybko dzieci... najwazniejsze, ze jedno w koncu mam i moze bede miala drugie, no i oczywiscie nasze aniolki. Powolutku krok po kroku... w koncu musi sie udac [emoji178]

Hah ja chcialam wszystkie dzieci urodzic przed 30, w sumie jesli poronie ta ciaze to po czesci sie sprawdzi bo zostane z moimi 2 synkami, pierwszego rodzilam majac 20 lat a drugiego 24. Teraz 29 skonczone. U mnie to spaczenie wyryla moja mama ktora miala mnie i siostre mlodo (19 i 22 lata) a mojego brata urodzila majac 32 lata i cale lata sluchalam jak zaluje ze tak pozno, ze juz miala odchowane dzieci (ja mialam 12 a siostra 9) i ze jej sie zachcialo do pieluch wracac i ze znow od nowa wszystko, przedszkola, szkoly bla bla bla. Brat ma 17 lat a do tej pory nieraz napomknie ze jakby sie ojcu nie zachcialo 3 dziecka to juz by od 10 lat miala spokoj a tak sie z leniem uzera. Tak ze mimo ze logika mowi mi- nie jestes swoja matka, wez wyluzuj to jednak w tyle glowy siedzi ze powtarzam jej schemat. Glupota jak dziala nasza psychika.

Co wy tu z takim wiekiem wyskakujecie? Jak przyjdzie wam rodzic pod 40 to bedziecie marudzic, a teraz spiac posladki cyc do przodu i heja. Mlode dziewuchy jeszcze a rozmawiaja jak babcie. Laski ja za chwile 38 na karku i dopiero dzieci wiec ten tego... nie marzemy sie tylko dzielnie walczymy
@Destino Ty to do pionu potrafisz ustawić ;)
Ja tez planowalam, ze od razu po macierzynskim drugie dziecko... teraz juz wiem, ze planowac nie warto, bo zmow bede walczyc o to, zeby miec choc jedno..
Co i kiedy bedzie to bedzie... bo poki co z tych moich planow nic nie wychodzi...
Ale.... od tego cyklu sie staramy, takze poprosze kciuki juz na wstepie, bo jeszcze @ trwa [emoji14]

reklama
Do góry