G
gosc19
Gość
Chciałabym..Trzymam kciuki co by nie przyszła [emoji110][emoji110][emoji110]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Chciałabym..Trzymam kciuki co by nie przyszła [emoji110][emoji110][emoji110]
Przed chwilą zamówiliśmy samochód. :-) Salę mamy, orkiestrę też mamy, kamerzystę i fotografa też mamy zamówionych. My mieliśmy cywilny w tamtym roku :-) Może zajdę, jak głowa będzie zajęta przygotowaniami :-)@Dagmarka1991 nie. My już mieliśmy swój ślub i wesele we wrześniu 2017teraz idziemy do naszych przyjaciół
u Was już wszystko dopiete ze ślubem?
pamiętam ten czas przygotowań.
@Dzoana88 tak myślę, że chyba poczekam do @ jak nie przyjdzie to wtedy zrobię test. Chyba nie będzie za późno na wypisanie heparyny na wypadek ciąży. Nawet nie zapisałam się awaryjnie do lekarza, w tamtym cyklu byłam bardziej zorganizowana![]()
Ja brałam ślub w sierpniu [emoji4] ah piękne wspomnieniaPrzed chwilą zamówiliśmy samochód. :-) Salę mamy, orkiestrę też mamy, kamerzystę i fotografa też mamy zamówionych. My mieliśmy cywilny w tamtym roku :-) Może zajdę, jak głowa będzie zajęta przygotowaniami :-)
@Dagmarka1991 nie. My już mieliśmy swój ślub i wesele we wrześniu 2017teraz idziemy do naszych przyjaciół
u Was już wszystko dopiete ze ślubem?
pamiętam ten czas przygotowań.
@Dzoana88 tak myślę, że chyba poczekam do @ jak nie przyjdzie to wtedy zrobię test. Chyba nie będzie za późno na wypisanie heparyny na wypadek ciąży. Nawet nie zapisałam się awaryjnie do lekarza, w tamtym cyklu byłam bardziej zorganizowana![]()
Mam.@Dagmarka1991 o to już prawie wszystko gotowea suknie już masz jakąś na oku?
ja swoją mam nadal w szafie jakoś żal mi ją sprzedawać
@Dzoana88 u mnie lekarz przyjmuje prawie codziennie, a jak nie to ma dyżur w szpitalu, mimo, że przyjmuje prywatnie trzeba zapisywać się z wyprzedzeniem.
Buciki już mam :-) Srebrne :-)