@Agnes
Początkująca w BB
Straciłam w 7tyg +5 zabieg był w 11 tyg.W jakim tygodniu straciłaś, i czy sprawdzałaś betę , ewentualnie proga. Ale to w sumie czas już na wizytę u gina i niech zbada i wywoła.
Ja po 1 poronieniu w 11 TC i zabiegu dostałam równo jak mój naturalny cykl, a za 2 poronieniem w 16 TC i 2 zabiegach dostałam w ok 40 dni.
Niestety Bety nie sprawdzałam. Mieszkam w Niemczech i tylko lekarz może zlecić zrobienie Beta.
Miesiąc temu byłam na wizycie i kazał czekać aż przyjdzie @.
Chciałam się upewnić, że moje obawy są słuszne.
Sporo Kochana przeszłaś.
Trzymam kciuki.
Życzę zdrówka

lekarz nie widzi przeciwwskazań, na razie nie ma nic niepokojącego, ale wiadomo, na tym etapie nawet nie można mówić o rokowaniach. Pracę mam Biurową i siedząca, ale stresującą. Duży przemiał ludzi, a przed świętami koleżanki pobrały urlopy i albo ja będę za nie zasuwać, albo one nie wezmą urlopów i będą miały żal. Na razie siedzę na zwolnieniu od rodzinnego i od rana beczę, bo nie wiem, co mam zrobić. Dodatkowo umowa kończy się 13 stycznia. Szefowa chciała mi przedłużyć do września przyszłego roku, ale w tej sytuacji nie wiem.
 lekarz nie widzi przeciwwskazań, na razie nie ma nic niepokojącego, ale wiadomo, na tym etapie nawet nie można mówić o rokowaniach. Pracę mam Biurową i siedząca, ale stresującą. Duży przemiał ludzi, a przed świętami koleżanki pobrały urlopy i albo ja będę za nie zasuwać, albo one nie wezmą urlopów i będą miały żal. Na razie siedzę na zwolnieniu od rodzinnego i od rana beczę, bo nie wiem, co mam zrobić. Dodatkowo umowa kończy się 13 stycznia. Szefowa chciała mi przedłużyć do września przyszłego roku, ale w tej sytuacji nie wiem.

zapewne i u mnie  wiek bedzie przeszkodą
 zapewne i u mnie  wiek bedzie przeszkodą  nie wiem czego ). Takze jak wszystko będzie ok to 17 stycznia dni płodne i działamy
 nie wiem czego ). Takze jak wszystko będzie ok to 17 stycznia dni płodne i działamy