reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Mamo Sówko witamy !!!!!!!!:-):-):-):-)
Oj ciesze sie ze podrow była udana. Zdjecia wspaniale!!!!!!!!!!:tak::tak::tak:
A co do staranek to mam przeczucie ze sie udało przy takich widoczkach nie ma rady by sie nie udało !!!!!!;-)

reklama
Elfa bardzo mi przykro, że jednak się nie udało, dla twojego aniołka
[*].

Mama Sówka super fotki, powodzenia w starankach.

U mnie mija dziś miesiąc jak zaczęło się krwawienie i 4 tygodnie po zabiegu. Czekam na @, ale żadnych objawów takich jak miałam wcześniej, bolący brzuch czy bolące piersi i krzyż. Ale za to kłuje mnie w jajnikach i piecze w podbrzuszu i się zastanawiam czy to normalne. Za tydzień jadę na urlop i tak myślę czy czasem nie iść do ginekologa.

Kinguś kochana a monitoring miałas robiony??? Na ten niepekający pęchęrzyk??
Każdy cykl miałam monitorowany.
Poprzednia ginka to mi wcześniej dawała pregnyl na pęknięcie a obecna nie dawała i trochę się bałam bo miałam pęcherzyk 26mm i myślałam, że już nie pęknie ale jest z niego Kinia;-)

Witajcie!!
Właśnie przeczytałam coś takiego:
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe po prostu
wymaga więcej czasu...
Dokładnie :tak::tak::tak:

napiszcie tez czy jest cos czego nie wolno robic po zabiegu
Raczej unikać gorących kąpieli.
Ja jadłam dużo orzechów laskowych i ryb(wędzonego łososia) na odbudowę endometrium(wyściółka macicy) i piłam jogurty. Mi to pomogło.

Dziewczyny, przepraszam,że nie piszę, mam trochę trosk domowych. Ale jestem, pamiętam, podczytuję. Trzymajcie się.
Trzymaj się skarbie.

Kingus przede wszytskim licz ruch dzidziusia , zwroc uwage na brzuszek czy Ci sie nie obnizyl i oczywiscie nogi czy masz je spuchniete bardzo .
Dziękuje bardzo za rady.
A od kiedy powinno się liczyć ruchy dziecka???

WITAJCIE KOCHANE JUŻ JESTEM Z CUDOWNEJ PODRÓŻY POŚLUBNEJ!!!:-):tak::-D

Zaczęliśmy z Mężusiem staranka i może coś z tego wyjdzie, bo działaliśmy w naprawdę niesamowitych warunkach:-)
Bardzo się cieszę :-D Zdjęcia super:-):-)
Trzymam kciuki za owocna podróż ;-);-)

Za tydzień jadę na urlop i tak myślę czy czasem nie iść do ginekologa.
Zawsze się można wybrać to będzie spokojniejsza na urlopie.

mama sówka zdjecia sliczne , i mam nadzieje że staranka okażą się owocne;-);-);-):tak::tak::tak:
agnieszka0240 prosze Cię nie denerwuj się :no::no::no::no:
kingus dużo cykli miałaś monitorowanych??

Elfa przykro mi a dla aniołka (*)
Mama sówka witaj z powrotem zdjęcia cudne tylko pozazdrościć.
Oczywiscie że jestem dumna z Juleczki a całuski od Carri przekazane.
Kaska gratuluję zielonego światełka a więc do roboty.
Pixella pięknie wyglądasz aż nie do uwierzenia że to już 38 tydzień a córcia sama słodycz.
Sonitko mi chyba wyszedł dopiero 4 test a więc zrób kolejny i życzę II
Agnieszka 0240 głowa do góry będzie dobrze trzymam kciuki
Selenko buziaki pogłaszcz brzusio od cioć
Edytko;-)
Agnieszko Aj przytulam
Tyle dziewczyn ostatnio znika ja też się w sumie nad tym zastanawiałam ale jakoś nie potrafię na razie stąd zniknąć.
Pozdrawiam wszystkie bez wyjątków te obecne i te podczytujące jak ja

pixelko, slicznie wyglądacie, marzy mi się spacer w Łazienkach, może kiedyś..
Ja dziś leżę.. skurcze mnie dopadły, twardnieje mi brzuch często. malutka jakby mniej buszowała, albo mam schizy. Do taty miałam jechać, a tu nic z tego, nie zaryzykuję. Powiem Wam,że się przestraszyłam. Wzięłam sobie ciepłą kąpiel, wzięłam nos-pę i staram sie być spokojna, jeszcze przecież za wcześnie!
I mój Szpital zamknięty. Fakt, faktem, jesli jutro nadal brzuch będzie mi się tak "stawiał" zadzwonie do swojego lekarza.
Pójdę się położyć.
Spokojnego wieczosru i do napisania.

Witam, my dziś całą rodzinką wyjechaliśmy spędzić dzień na świeżym powietrzu, było cudownie!!

13x13, no wiesz, o szczegóły nie pytam....
Carri, dziękuję!!

elfa... strasznie mi przykro, że jednak stało się najgorsze... Ja miałam po poronieniu okres normalny, także nie wiem, czy tak ma być z tym płynem... A co do zaleceń to kapiel pod prysznicem i oszczędzanie się. Trzymaj się!!

reklama
Selenko pod koniec ciąży dziecko mniej buszuje bo ma mniej miejsca, jeżeli po nospie skurcze tobie ustaną i poczujesz się lepiej to jeszcze nie pora. Niech malutka sobie jeszcze posiedzi. Wypoczywaj i staraj się przynajmniej nie denerwować - wiem łatwo mówić trudniej zrobić - ja pod koniec ciąży też miałam schizy i częso bywało że pukałam w brzyszek by tylko maleństwo się poruszyło. Pozdrawiam
Sonitko zapomniałam o Twojej chorobie a tak sobie kraczę bo każdej z Was na tym forum życzę małego okruszka i trzymam za to mocno kciuki i mam nadzieję że to choróbsko Ciebie opuściło.

Ostatnia edycja:
Do góry