reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Ciąża Po Poronieniu

hej
dziękuje wm za dobre słowa...
ja mam takie schizy ze juz jestem taka zrezygnowana i mam wszystkiego dosyc:-(

Sonita wiem ze pragniesz 2 kresek ale przy cytomegali bardzo dobrze sie stało, niepotrzebna kolejna tragedia. wyleczysz i wtedy sie uda:-)

Gabi śliczna Anulka.

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie.

Kingus szok ze u Ciebie juz 22 tydzień:tak:

reklama
Witam ja tylko na chwilę, ostatnio mało mnie ale zabiegana jestem, dużo pracy, wykończenie mieszkania a jeszcze w między czasie trzeba odpocząć, ale za tydzień mam urlop, czyli jak byle do piątku :-) W sumie to weekendu nie miałam, bo byłam dziś w pracy - tak dla odmiany.

Sonita - doczekasz się jeszcze dwóch kreseczek jak już będziesz zdrowa, może ponów badania i masz już przeciwciała. Przy cytomegalii ciąża na pewno by była poroniona a jak nie to wiele szkód dla dzidzi, a tak byś się denerwowała niepotrzebnie.

Syla28 -będzie dobrze, wiem, że łatwo jest tak mówić czy pisać, ale wierzę, że będzie dobrze i już niedługo będziesz miała cudnego bobaska

Gabi - śliczna córcia i jaka duża :-)

Agnieszka0240 - na pewno wrócisz jutro z dobrymi wieściami

A ty OlaPM to chyba encyklopedię napisałaś, że aż tyle stron, chyba, że masz dużo wykresów i zdjęć;-) Na pewno będzie 5!!!

No a u mnie dziś dokładnie miesiąc od zabiegu i ciągle czekam na @, ale jestem dobrej myśli, bo mnie podbrzusze pobolewa.

hej królewny
oj zaszalałam nogi bolą ale niestety muszę stwierdzić że doszliśmy z R do wniosku że było to najgorsze wesele na jakim bylismy
począwszy od sali czyli tak jakby dwópokojowego pomieszczenia i orkiestra która co chwila robiła przerwy ach szkoda gadac
ale troszkę pochulałam i nogi bolą

Dzidzia może będzie w lipcu :tak::-D:tak:

Chyba w końcu mam tą @... Najpierw jakieś brązowawe to było teraz taka jasna krew mam się martwić?

Czesc dziweczynki

Gabi super, że Ania nie jest chora i jest tylko nsicielką...pewnie lekarzy z IMID znam bo leczę Wikę tam a moja mama pracuje na pediatrii, jest przesłodka

13x13 ja się czuję dobrze, nic nie wskazuje na to, że się rozdwoję przez najbliższe dni :-)

Ostatnia edycja:
A to ja z moja królewną.Pozdrawiam,bo muuuuuszę lecieć.

Kochana malutka Ania jest super i dobrze, że już u Was lepiej:tak:

Dzien Dobry dziewczynki:)
I dzis juz niedziela a tak mi sie ciagnelo do tej mojej jutrzejszej wizyty...
No i dzis juz zaczelam sie bac...
Prosze pamietajcie o mnie jutro o 8.30 i mocno trzymajcie kciuki:)
Pozdrawiam wszystkich.Milego dnia.

Kochana nic się nie bój, a ja jutro będę trzymać kciuki o 8:30:-)

Mama sówka -pogoda faktycznie się poprawiła:cool2: -tylko dlaczego jak zwykle pod koniec weekendu!!!

Hehe no przeważnie tak jest, że słoneczko jest albo w tygodniu albo pod koniec weekendu:wściekła/y: ehhh:-p

hej królewny
oj zaszalałam nogi bolą ale niestety muszę stwierdzić że doszliśmy z R do wniosku że było to najgorsze wesele na jakim bylismy
począwszy od sali czyli tak jakby dwópokojowego pomieszczenia i orkiestra która co chwila robiła przerwy ach szkoda gadac
ale troszkę pochulałam i nogi bolą

Kochana no czasami tak jest, że wesele nie jest do końca fajne, ale grunt, że się wybawiłaś:-) kochana
[*] dla Twojego Aniołka...

My dziś z rodzinką mieliśmy poprawiny wczorajszego roczku i urządziliśmy grilla, bo masę jedzenia z wczoraj zostało:-p no i byliśmy dziś z Mężusiem w sklepie i kupiliśmy nowy telewizor, bo już mi o nim marudził dość długo i już nie mogłam słuchać:-p

agnieszka0240 trzymam bardzo mocno kciuki za Twoją dzidzię, niech pokaże mamie jaka jest silna i nich pofika koziołki :-)
Kasia super że nogi bolą to znaczy że imprezka sie udała choć trochę.. Dla Twojego Aniołka
[*]
Nikusia jak pączusie???? Już zjedzone???
Sonitka podejrzewam że jednak przylazła do Ciebie @ :-(

reklama
Dzieki i mocno trzymajcie te kciuki:)
Ja dzis znowu mialam klopoty z jedzeniem i mnie mdlilo....Brrr....
Zaraz ide do kpieli.Gdybym juz sie pozniej nie odezwala to napewno zajrze jutro jak wroce od lekarza.
Strach mi sie juz udziela...ale to normalne.
Milego wieczorku.Buziaki.

Do góry