wrocilam z urzedu, znowu mnie chcieli wycisnac na staz do sadu, i blebleble ze potem tam mozna prace dostac.... akurat.... nie jestem zaden krolik zeby w publicznej placowce prace dostac tym bardziej ze studia mam w toku a nie skonczone... kupilam dzis dwa testy
takze w domu mam trzy 

wiem oszalalam...
anetha powiedz mi czy ty robilas bobotest strumieniowy czy plytkowy, ja mam teraz i taki i taki, ten strumieniowy ma czulosc 10 wiec sie zastanawiam czy dzis go jeszcze nie zrobic

moze zrobie....
nie smiejcie sie ze mnie bo ja wiem ze mi odpiedziela

takze w domu mam trzy 

wiem oszalalam...anetha powiedz mi czy ty robilas bobotest strumieniowy czy plytkowy, ja mam teraz i taki i taki, ten strumieniowy ma czulosc 10 wiec sie zastanawiam czy dzis go jeszcze nie zrobic

moze zrobie....
nie smiejcie sie ze mnie bo ja wiem ze mi odpiedziela

kur...a ale bylam zla i w ogole poprostu makabra jakas chodzilam i kur...ami rzucalam a moj maz wiedzial ze to dzidzia :-) tylko ja nie wiem czemu zwatpilam no i lekarz kazal mi powtorzy ci pozniej odebralam druga bete i wyszlo ze dzidzia :-) ehh pamietam to jak dzis... i ze tydzien od owulkii strasznie bolal mnie ciagle brzuch a to fasolek sie zagniezdzal no i zaczelam chodzic sikac po nocach