ewelina28
Dum Spiro Spero...
AS, może tu coś znajdziesz...
Cukrzyca- rodzaje i dieta - Sciaga.pl
Dieta w cukrzycy, Dieta dla cukrzyków
Cukrzyca- rodzaje i dieta - Sciaga.pl
Dieta w cukrzycy, Dieta dla cukrzyków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ilona24 - ja tak miałam w poprzednim cyklu, nakręciłam się jak królik ten od baterii, stąd teraz już wzięłam na luz i co ma być to będzie, jak do końca roku nie zaskoczymy to będę się martwićLilianna Ja nigdy nie byłam tak załamana @, bo teraz wykres był super, objawy miałam wszystkie takie jakie miałam przy kazdej ciąży i dlatego jestem tak rozczarowania ze organizm mi takiego figla spłatał !!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem jak najbardziej za, choć nie ukrywam, że im szybciej dla mnie tym lepiejLilijanko - rozumiem zatem, że możemy stworzyć parę, bo my dopiero w listopadzie zaczynamy. Będzie heca, jak razem zaciążymy.
Trzymam kciuki by się udałoLilijanna , to faktycznie L4 by ci spadło z nieba , współczuje takich dojazdów , a PKP to już wogóle.... Narobiłam sobie nadziei na to dziecko , to chyba będzie nasza ostatnia szansa....
Na wizytowo wieści od EwelinyK26Ciekawe jak EwelinaK26 , miała się odezwać po dojeździe do męża