• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

Gotadora, mówi się, że kobieta zmienną jest, ale Ty dziewczyno szalejesz :-D ze zmianami Avatarów :-D
Czyżby ten ciążowy zagościł na dłużej? Jak dla mnie bomba:tak:
Dobrze, że na wizytce wszystko w normie. Ale Ty masz dobre wyniki. Ja gdybym zjadła wazę nutelli, to pewnie miałabym cukier 1000 :baffled::confused:

Milagros, gratuluję udanego ktg. Mówisz, że Swissmed opustoszały, a może już wszyscy wyjechali na długi weekend?!
Ale kiedy przychodnie przenieśli na Jaśkową, to ten na Wileńskiej faktycznie świeci pustkami.

reklama
Hej Kobitki,

Milaa, to juz kilka dni, szybko przeleca i bdziesz miala Twojego krasnala do przytulania i calowania :-)

Gotadora, ciesze sie ,ze wszystko w normie. Z ta nutela to mnie zadziwlas hihihi chyba by mnie zemdlilo jakbym tyle tego zjadla hihihi Taki z Ciebie lasuszek a wcale tego po Tobie nie widac :-)

Moja dzisiejsza wizyte rowniez przebiegla dobrze. Mala jest ulozona glowka w dol i mam nadzieje,ze tak juz zostanie. Mam nadal brac zelazo i dodatkowo magnez na skurcze w lydkach.

Milego wieczoru!!!!

Lawendowy Sen :-) mam nadzieje,że zostanie do października ... Dziś się dowiedziałam,że jutro święto jest, a w sumie u mnie to dziś było święto - teściowa mnie odwiedziła :szok: ... powiem Wam,że zwariuje jak jeszcze raz usłyszę: " o leżysz sobie, i dobrze, leż, leż jak najwięcej!" kurcze myśli sobie, że to mój wymysł to leżenie i w ogóle... a babcia to stale musi powtarzać,jak ze mną rozmawia , że ona tow ciąży była i w GOSPODARSTWIE PRACOWAŁA... chyba dam przykaz memu m,żeby im objaśnił co nieco, bo na prawdę mam dość

Milagros cieszę się,że ktg potwierdziło dobre wieści :-)

dziewczyny ... waza to takie pieczywo dla diabetyków, takie cienkie coś, i ja takie coś zjadłam ledwo posmarowane nutella, to bardzo mało jest

Aga fajnie,że u Was wszystko dobrze :-) no a ile Wiktorka już waży?

ps. pisze się wasa, nie waza, sorry

images-1.jpeg

Załączniki

• images-1.jpeg
    images-1.jpeg
    8,1 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
milagros...a apropo tych wód to twój lekarz mowil coś o jakiś wadach genetycznych?
czytam teraz, ze dużo wód moze świadczyć o tym, ze coś się dzieje z dzieckiem i ja juz odchodzę od zmysłów...

Matko czy nie moga mi juz Marcela wyjąć?! Mi się zdaje, ze on juz gorzej ma u mnie niż normalnie poza brzuszkiem. A ci debilni lekarze tego nie rozumieją...

Lawendowy Sen że ja niby miałabym się gniewać? :-D nie ma takiej możliwości! tylko chyba Aga pomyślała że ja zjadłam cały słoik :baffled: ale napisze w sekrecie,że niegdyś mi się zdarzało :cool2: a jak mój mąż w pobliżu to trzeba sobie schować,żeby choć troszkę dzubnąć

Miliaa nie martw się tak, czytasz i się nakręcasz, a z Marcelkiem na pewno wszystko dobrze! przeciez jakby cokolwiek działoby się nie tak to lekarze by na to nie pozwolili, jesteś pod dobrą opieką :tak:

Miliaa,
1. Nie masz za duzo wod
2. Nie czytaj w necie bo zawsze o tragediach pisza.
3. Tak, czesto ilosc wod swiadczy o tym ze dziecko nie ma zoladka. Twoj go ma bo to widac na usg.
Wiekszosc przypadkow ilosci wod jest niewytlumaczalnych. Tak po prostu jest. A poza tym za duzo wod to mam ja, ty masz w normie.

Prosze nie czytaj, i nie stresuj przy tym mnie bo ja ich mam 27.

reklama
Adus, no ja wszystko prywatnie robie. Nie bede siedziec w szpitalu i czekac bo mam lezec. Zaplacilam 5 dych, na nic nie czekalam, mila obsluga, lekarz obejrzal i tyle.

W tym kraju cos za darmo wiecej czesto kosztuje niz zaplacenie za to. Niestety...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry