lawendowy_sen
Fanka BB :)
Gotadora, mówi się, że kobieta zmienną jest, ale Ty dziewczyno szalejesz
ze zmianami Avatarów 
Czyżby ten ciążowy zagościł na dłużej? Jak dla mnie bomba
Dobrze, że na wizytce wszystko w normie. Ale Ty masz dobre wyniki. Ja gdybym zjadła wazę nutelli, to pewnie miałabym cukier 1000

Milagros, gratuluję udanego ktg. Mówisz, że Swissmed opustoszały, a może już wszyscy wyjechali na długi weekend?!
Ale kiedy przychodnie przenieśli na Jaśkową, to ten na Wileńskiej faktycznie świeci pustkami.
ze zmianami Avatarów 
Czyżby ten ciążowy zagościł na dłużej? Jak dla mnie bomba

Dobrze, że na wizytce wszystko w normie. Ale Ty masz dobre wyniki. Ja gdybym zjadła wazę nutelli, to pewnie miałabym cukier 1000

Milagros, gratuluję udanego ktg. Mówisz, że Swissmed opustoszały, a może już wszyscy wyjechali na długi weekend?!
Ale kiedy przychodnie przenieśli na Jaśkową, to ten na Wileńskiej faktycznie świeci pustkami.
... powiem Wam,że zwariuje jak jeszcze raz usłyszę: " o leżysz sobie, i dobrze, leż, leż jak najwięcej!" kurcze myśli sobie, że to mój wymysł to leżenie i w ogóle... a babcia to stale musi powtarzać,jak ze mną rozmawia , że ona tow ciąży była i w GOSPODARSTWIE PRACOWAŁA... chyba dam przykaz memu m,żeby im objaśnił co nieco, bo na prawdę mam dość
a jak mój mąż w pobliżu to trzeba sobie schować,żeby choć troszkę dzubnąć