• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
2. Zwróć uwagę na inicjały

Rzadko zastanawiamy się nad tym, jaki skrót będzie miało imię (lub imiona) w połączeniu z nazwiskiem. Patrycja Marta Sokołowska to w końcu PMS (zespół napięcia przedmiesiączkowego), a Cecylia Irena Poznańska to CIP. Dobrze, że bez „A”.

To cytat z kolejnego artykułu. Dziewczyny, ja dopiero pomyślałam o tym. Dobrze że dla synka wybrałam dwa imiona i będzie Wiktor Jan, bo inaczej jego inicjały bez drugiego imienia byłyby WR. Brrrrr, chyba każda wie co to za badanie :sorry2:

Sylwia, pewnie tatuś po pępkowym doznał amnezji i zapomniał, jak dziecko miało mieć na imię :szok::-D:szok:

:-D:-D:-D Coś w tym jest. Pamiętam jak mój kumpel po porodzie żony poszedł zarejestrować córę do urzędu. Tak był przejęty tym, że zapomniał jakie imię miało być. I zamiast zadzwonić do żony to nazwał ją Alicja. Cóż do dzisiaj twierdzę, że to lepsza opcja, bo miała być Zuzia albo Zosia. :-) Dobrze że w wyniku krótkotrwałej amnezji nie nazwał ją Amnezja :-D

reklama
Żyraf Kowalski :szok: rany boskie, ludzie to mają dziwnie w głowach...A pamiętacie był kiedys taki przypadek, ze dziecko uratowało życie matce bo wezwało pogotowie i ten chłopczyk miał na imię Bajan, i osoba z dyspozytorki przez pierwsze 10 minut nie mogła zrozumieć jak to dziecko ma imię, chyba z 10m razy go pytała (jakby to było najwqażniejsze....) ale gdyby miał na imię np. Adam, to by nie tracili czasu na rozszyfrowywanie , co dziecko mówi....Ot, taka konkluzja...:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry