Olusia7982
w oczekiwaniu na cud...
elleni ja myslalam o porodzie SN jak jeszcze nie bylam w ciazy, jak czekalam na ciaze tyle czasu..teraz wiem ze cc nie unikne...
Dziewczyny kazda ma swoje racje i zdanie na temat szpitala i porodu... i ja to szanuje !!
tak jak pisalam wyzej podoba mi sie to ze rozmawiamy na ten temat, kazda ma prawo miec swoje zdanie, dylemat co zrobic i wybrac odpowiednia dla niej decyzje... wiadomo kazdy sie boi i chce wszystko zaplanowac i przemyslec co zrobic i jaki szpital wybrac.. w koncu to nasze zycie i nasze dziecko... a sytuacje sa rozne przy porodzie... ja np patrze pod katem szpitala dla wczesniakow ze sprzetem od respiratorow, monitorow i inkubatorow po inne sprzety ktore musza byc.. przy okazji oddzial wczesniakow nie daleko, nie chcialabym chyba zebym ja musiala byc w szpitalu a moje dziecko nie daj boj gdzie indziej..
p.s a do tego mam wielkiego stracha na zzo... boje sie kucia w kregoslup...
:-(
Jak myslicie lepiej wziasc zzo czy ogolne znieczulenie?
Esiek niezle pradu nie masz.. i tyle dni nie mialas pradu? jakas masakra!! ale faktycznie nie ciekawie jak bedzie juz dzieciatko.. hmmm

Dziewczyny kazda ma swoje racje i zdanie na temat szpitala i porodu... i ja to szanuje !!
tak jak pisalam wyzej podoba mi sie to ze rozmawiamy na ten temat, kazda ma prawo miec swoje zdanie, dylemat co zrobic i wybrac odpowiednia dla niej decyzje... wiadomo kazdy sie boi i chce wszystko zaplanowac i przemyslec co zrobic i jaki szpital wybrac.. w koncu to nasze zycie i nasze dziecko... a sytuacje sa rozne przy porodzie... ja np patrze pod katem szpitala dla wczesniakow ze sprzetem od respiratorow, monitorow i inkubatorow po inne sprzety ktore musza byc.. przy okazji oddzial wczesniakow nie daleko, nie chcialabym chyba zebym ja musiala byc w szpitalu a moje dziecko nie daj boj gdzie indziej.. p.s a do tego mam wielkiego stracha na zzo... boje sie kucia w kregoslup...
:-(Jak myslicie lepiej wziasc zzo czy ogolne znieczulenie?
Esiek niezle pradu nie masz.. i tyle dni nie mialas pradu? jakas masakra!! ale faktycznie nie ciekawie jak bedzie juz dzieciatko.. hmmm