Madzia 76
Fanka BB :)
Lenka też jesteśmy na Szafera i Alicja już nas zgłosiłą do lekarza. Wiem że nie przychodzi trzeba iść samemu ale ja jestem zadowolona z mojej lekarki jesteśmy u niej od lat całą rodzina i tak zostanie. Jutro moja niunia pierwszy raz idzie na taras, bedzie sie werandować, a w niedzielę pierwszy spacer.
Dziewczyny co do laktatora to ja nie miałam wcześniej pokazałam mężowi jaki ma kupić w razie czego i do szpitala mi kupił na drugą dobę i ta medela jest ok w zupełności wystarczy.
Dziewczyny co do laktatora to ja nie miałam wcześniej pokazałam mężowi jaki ma kupić w razie czego i do szpitala mi kupił na drugą dobę i ta medela jest ok w zupełności wystarczy.

nie darowałabym sobie żeby nie usłyszeć pierwszego krzyku i widoku malucha jak pokazują nad parawanem ! <3 coś niesamowitego <3
boże… nawet nie wiem
nigdy się nie interesowałam tym hehehe ja miałam podpajęczynówkowe w kręgosłup i to nic strasznego ;-) Bardziej boli jak anestezjolog sprawdza palcem w którym miejscu ma się wkłuć niż to całe wkłucie igłą :-) to jest sekunda
przeszłam na butelki DR Browna z odpowietrznikiem i CUD ! zupełnie inne dziecko !