reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Ciężarówki rodzące w 2012 roku

a jak tam wasze pokoiki dla maluchów, gotowe już? my już na finiszu. wczoraj zawiesiliśmy kilka dekoracji, jeszcze kilka drobiazgów zostało i królestwo Feliksa będzie gotowe :-) a oto jego posłanie :-) sorry za fatalną jakość zdjęcia, ale niestety musiałam poradzić sobie telefonem...

DSC_0127.jpg

reklama
Hehe - pamietam jak sie szykowało, pamietam. Pokoik tak ładnie wyglądał. A teraz jak u Rumunów - dwa zastawy poscieli (na ciepło i na zimno) komoda 2-metrowa zastawiona kosmetykami, pieluchami, pojemnikami, butelkami, wkładkami. Tylko w komodzie wciąż mam wszystkie ubranka poskładane w kosteczke i osobne kupki na różne rodzaje ciuszków - a mój Leszek się smiał ze mnie, że po tygodniu będę tam miał groch z kapusta;))

Sliczny, jasny pokoik:)

hiehie, właśnie dlatego robiłam zdjęcie, póki jest porządeczek :-D najbardziej boję się tej kupy ubranek do prasowania, bo o inne rzeczy raczej się nie martwię - mam małego szalonego psa, przed którym wszystko trzeba chować, bo inaczej trzeba będzie wydać kolejną kasę... dobrze nas już teraz mobilizuje, a co dopiero będzie jak do królestwa Feliksa wkroczą zabawki i cała reszta drobiazgów:-D

Przyznaje się ze ja prasowałam ciuszki i pieluchy tylko raz po ich zakupie. Tzn najpierw wyprałam w pralce a potem prasowałam. Jak mała ubrudziła ubranko to już tylko je prałam. Nie przepadam za prasowaniem.

helo !

elus kacik slodki :) ja z natury balaganiara z ciuchami malej nigdy nie mialam problemu, jej rzeczy wyprane wyprasowane i ulozone w idealna kostke a moje wrzucone na polki ;) hehe :) do tej pory tak jest ze jej rzeczy zawsze po praniu prasuje i ukladam baaaaaaaaaaa nawet kolorami mi sie zdaza a moje leza w nieladzie :)
ze mnie wszystkie kumpelki sie smialy bo jak wracalam ze spaceru to pierwsze co przecierlam wozek i kolka mylam ;) moze tak dobrze go pozniej sprzedalam bo wygladal jak nowka hehehe :))))

u nas kacika poki co nie ma, maly bedzie mieszkal :) narazie myslimy jaki kolor lozeczka i jakie ozdoby :)

u nas początkowo pokoik miał miec kolor zielony (taki świeży groszek :-) ), a mebelki miały być białe. gdy jednak poszliśmy w jasny niebieski, to zrezygnowaliśmy z białych mebli, bo za "zimno" by było. i tak mebelki są beżowe, co by ocieplić pokoik :)

by the way, 3 dni temu pierwszy raz poczułam z mężem jak mały czka - z początku nie byłam pewna o co chodzi :))) kurczę, czkawka synka, bezcenne i lepsze niż tabliczka najlepszej czekolady:-D a tak mu sie spodobało, że teraz co wieczór daje czadu hihih

uwielbiammm biale mebelki !
corka ma biale bardzo proste, kocham taki styl :)
Aleksander chyba bedzie mial biale lozeczko zawsze mi sie takie marzylo :)

reklama
Do góry