reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Hehe, jeszcze się babcia obrazi ;-) A dziś lecę do sklepu po buraczki więc Oli dostanie jutro zupkę z buraczami, zobaczymy czy ją zje :confused: bo buraków jeszcze nie próbowała.

Hehe, jeszcze się babcia obrazi ;-) A dziś lecę do sklepu po buraczki więc Oli dostanie jutro zupkę z buraczami, zobaczymy czy ją zje :confused: bo buraków jeszcze nie próbowała.

Nie, poprostu tak tylko powiem żeby sobie spróbowała bo to nawet dobre :-D:-):-D.

No jeśli chodzi o dzisiejszy obiadek to też bym zjadła tylko że barszczy z buraczków:yes:. Oli dzisiaj jest szczęściarą z tym obiadkiem życzymy smacznego w poznawaniu nowego smaku :tak::tak:

Moja Milenka na razie preferuje jedzenie słoiczkowe. inne wypluwa. za to wieczorem przed snem zjada mleczko z kleikiem ryżowym - co jej bardzo smakuje. Milusia tez lepiej po tym spi, bo jest bardziej najedzona.

U nas nadal marchew nie do przełknięcie...:no::no::no: Za to dynia z ziemniakami - mniam....wiec zakupuje wszystkie słoiki, które nie maja marchwi, albo mają w minimalnej ilości:tak::tak: no i głównie z HIPPa....Deserki wszystkie wchodzą w grę...

reklama
moja malutka ostatnio jadla przed snem kaszkę z butli,ale od dwóch dni nie chce i już,woli mleko.wczoraj to nic przed snem jeść nie chciała,a ostatnie jedzonko było o 17.30 i obodzila się o 1.także wracamy do kaszki łyżeczką w ciągu dnia.oczywiście żadne smakowe nadal nie wchodzą w grę,ma przy nich odruch wymiotny,więc zrezygnowałam i dostaję tylko tę zwykłą.

Do góry