reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

u nas podobnie tylko ja kroje banana na pół i jeszcze na ćwiarteczki, wtedy Zosia odgryza malutkie kawałeczki, bo w rączce to sie bardzo ślizga :tak:

reklama
Martynka tez juz odgryza sobie banana i jabluszko obrane ze skorkiz calosci owoca.

a kanapeczki kroje wlasnie w kosteczke. patent na pasztecik wymyslilam sobie taki ze kupuje miesko gerbra w tych malenkich sloiczkach (kurczak lub indyk). mieszam z suszonym koperkiem i na kanapke :tak: wersja dla leniwych:-p

Lil, dobry pomysł z tym mięskiem ze słoiczka:-)Zgapię;-):tak::-D
Dzisiaj ugotowałam Tosi ogórkową z ryżem. Zjadła, ale mine miała kwaśną:-)

Moja Lenka uwielbia jeść ze mną wszelakie jogurty, jak tylko otwieram lodówkę do Lena już wie że za chwilę będzie jedzenie i jest już gotowa :-) a spobuj jej nie dać :angry::angry:, wogóle to już moja mama robi jej jakieś zupki (jak ja jestem w pracy) mała wsuwa wszystko co tylko jej damy, na szczęście nigdy nie było żadnych niespodzianek po jedzeniu :tak:. Mam mały głód w domu :-D

Lenulka,ale masz przeslodkiego glodzika:-D:-D:-D
Konrad sie nie krztusi niczym:tak:,super zjada wszytsko.kanapeczki rowniez kroje w kosteczki.Nieraz daje,zeby jadl sam,ale jest bardzo nachalny i wpycha cale garscie do buzi:-D.Fajnie to wyglada,jakbym go glodem mozyla...;-)

Moja Lenka uwielbia jeść ze mną wszelakie jogurty, jak tylko otwieram lodówkę do Lena już wie że za chwilę będzie jedzenie i jest już gotowa :-) a spobuj jej nie dać :angry::angry:, wogóle to już moja mama robi jej jakieś zupki (jak ja jestem w pracy) mała wsuwa wszystko co tylko jej damy, na szczęście nigdy nie było żadnych niespodzianek po jedzeniu :tak:. Mam mały głód w domu :-D

U nas to samo jest z jogurtami. A jak Milena widzi jakiekolwiek dorosle jedzenie to az sie trzesie tak chce je zjesc.

U nas z jogurtami tez tak jest tylko ,ze boje sie dawac Jenni po tym jak dostala wysypki po truskawkowym a dziwnym trafem jak kupilam z HIPP pol sloiczka jogurtu i pol truskawek i trzeba to bylo to wymieszac i Jenni nic nie bylo a byl to sloiczek od 10 miesiaca :baffled: dziwne

reklama
a Emilka jak ugryzie banana to odrazu połowe :baffled: i taki ogromny kawał chce zjeść więc daje jej pod nadzorem :tak:

a jak zobaczy że ktoś coś je :szok: to szał... ostatnio wziełam jej zrobiłam butlę i sobie zabrałam jogurt i nie ruszyła mleka bo jogurt stał na stole i ona go chciała musiałam jej dać łyżeczkę i szybko zjeść :-D i tak samo jak miałam kubusia ja jej soczek w butli bobovita daje a ona nie :no: chce kubusia i musiałam go wypić bo mi żyć nie dała :cool2:

Do góry