Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ja coraz czesciej mysle o wpowadzeniu butli,choc raz dziennie.Piersi mam miekawe i jak konrad sie budzi w nocy,to mam wrazenie,ze nie zjada duzo.Jemu niby wystarcza i zasypia.Tylko martwie sie tym,ze wciaz jest taki szczupły.
A robiłam ściśle wg przepisu. Ewamat, nie miałaś podobnych kłopotów. Zastanawiam się, czy to nie przez olej z orzecha włoskiego, na którym je smażyłam
Następnym razem dodam jajko, będą się trzymały kupy. Hihi, wyobrazcie sobie, ze Jula wczoraj wypila 100ml mleczka modyfikowanego....a zawsze bylo BLEE
............Chyba zblizamy sie do konca karmienia cycusiem
![]()

No to i mnie trochę pocieszyłaś, bo Majka waży 8300:-(Tycia córka mojego pediatry wazyła 8 kg jak miała roczek!
Nie zamarwiaj się Zosia tez mało waży,(8,5) ale lekarz powiedział żeby sie nie martwić po prostu nie ma co na siłe pchać jedzenia w dziecko, jak nie chce.
Oni tez nic wtedy nie zrobili..tzn miała robione badania czy nie ma anemi, podawali jej odzywki itd...teraz jak ją spotykam to taka dżaga że szkoda gadaćnie za chuda nie za gruba ...wysoka
![]()
Ja je smażyłam na oleju "kujawskim" i na patelni teflonowej. Nie trzymały się super sztywno, ale bez problemu je odwróciłam. Z jakiem będą z pewnością twardsze i treściwsze.Dziś zrobiłam naleśniki z sinlacu z przepisu, który podała kiedyś Ewamat. I nie wyszły mi za bardzo, były miękkie, ciężko było je przerzucić na drugą stronę, a jak poróbowałam je dłużej podpiec, to się przypalałyA robiłam ściśle wg przepisu. Ewamat, nie miałaś podobnych kłopotów. Zastanawiam się, czy to nie przez olej z orzecha włoskiego, na którym je smażyłam
Następnym razem dodam jajko, będą się trzymały kupy.
Ale Oliwce mimo wszystko smakowały.