mysia23
mama dwójeczki
ja cały czas takie daje...tzn 2 razy dziennie, rano i wieczoremmnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?
-zeby lepiej spało?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja cały czas takie daje...tzn 2 razy dziennie, rano i wieczoremmnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?
-zeby lepiej spało?
tak jak u nasAntek nigdy nie pił mleka zagęszczonego![]()
kaszka na gęsto łyżeczką ;-)chociaż ostatnio bardzo rzadko je w ogóle kaszkę.....
Emilka teżAntek nigdy nie pił mleka zagęszczonego![]()
kaszka na gęsto łyżeczką ;-)chociaż ostatnio bardzo rzadko je w ogóle kaszkę.....
A ja zageszczalam kleikiem polskim ale jak mi sie zapasy skonczyly to daje jedna miarke kaszki bo inaczej Jenni niechce pic bo jest za zadkie tak sie nauczyla od malenkiegomnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?
-zeby lepiej spało?
mnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?
-zeby lepiej spało?
w takim przypadku okiu nas zalecenie pediatry...Zosiula chudzinka musiala troszke przytyć. Poza tym jesli dziecko nic nie chce jesc oprocz mleka)a tak bywało) to trzeba czyms zagescic zeby sobie pojadła...wiec wlasnie zageszczalam kaszką kukurydzianą lu kleikiem ryzowm...i nadal tak robie.
Ja daje tylko jedna miarke zeby bylo ciutke gesciejsze ale nie kitw takim przypadku oki
rozumiem
ale spotkałam sie ostatnio z :
napchac do zoładka jak najwiecej bedzie lepiej spac(najlepiej taki beton)
qwno prawa![]()
my tez Bebiko 3R ale troszke mniejsze miarki wsypujeJa kupuje BEBIKO 3R ono jest z kleikiem ryżowym, wsypując odpowiednią ilość miarek jest tak gęste, że Filip ledwo ciągnie![]()
bo lubi takie jak była mniejsza to byl czas ze nie chciała wogole mleka pic i pediatra polecila zeby sprobowac wlasnie z R lub Gr i malutkiej podpasowałomnie zastanawia po co dajecie dziecia na noc mleko zageszczane?
-zeby lepiej spało?