reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Jenni mleczko pije z butelki:tak: a z niekapka czy tam innych pije soczki itp. a ze sobie pociagnie te 3-4 flaszki z mlekiem na dobe to niezaszkodzi:tak:

Podobno jak dziecko długo pije mleko z butelki to potem kojarzy mleko z butelką i chce pić tylko z butelki :baffled: mojej kuzynki dzieciaki nie tkną jak nie dostaną w butelce a jedna ma już 5 lat a ona mi mówi że woli żeby wypiło z butelki niż wcale :blink:

w kislu były nasaczone kislem wiec (napeczniałe i miekkie)
ale jak dorwie z szawki to i zwykłe zjada
niech sie przyzwyczaja bo słodyczy długo nie dostanie:rofl2:

zapomniałam
mała wypiła bobo fruta tego 250+50 gratis w ciagu dnia CAłEGO
mega wyczyn jak na nia
a jak?
z butelki jak zur :-D piwo pod sklepem:rofl2:
normanie jak stara baba ;-):-)

do tej pory 50 max raz jej sie zdarzyło wypic 150 (gadałam jej ze dadza kroplówke jak nie bedzie pic) w szpitalu ale i tak dali jej kroplówke:-:)rofl2:

a dawałyście juz kiedyś oliwki? Bo Asia jak wczoraj dopadła jedną to wciągnęła później kilkanaście i jeszcze jej bło mało.

reklama
My jeszcze nie probowalysmy z oliwkami - moze dlatego ze ja ich nie znosze.Brrrr.

A ja lubie....ale Fili jeszcze nie jadł...

Mleko natomiast podaje w butelce jeszcze i narazie nie mam zamiaru tego zmieniać...Nie dość, ze mały był pozbawiony cycka od 2 miesiąca, to jeszcze ssania przez smoczek mam mu odmówić...
Gosia
pierwszy raz słyszę o takim czymś, ze dziecko nie chce pić mleka z kubka tylko ciągle z butelki, a jeszcze w takim wieku...No ale rożnie są maluchy uczone...

Winogrono Filip już jadał, ale zazwyczaj ze2-3 kulki, bez skóry i pestek :tak::tak:

Do góry