Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tez mysle ze w lodowce jest za wilgotnomi sie wydaje ze w lodowce bedzie za wilgotnoale moze w szafce jakies jak przechowasz to nic sie nie stanie przeciez do 25 stopni moze byc

Tez mysle ze w lodowce jest za wilgotno![]()

Ale we worku bedzie troszke powietrza i moze sie skraplac alboNawet jak puszkę owinę szczelnie workiem![]()

Na naszym mleku też jest napisane 10-25 st. i trzymam w szafce.Wykupiłam ten Isomil 2 (za 3 puszki 400 gramowe zapłaciłam 22,56 zł na receptę).
Przeczytałam ulotkę, a na niej pisze:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, tj. 15-25 st. C.
Puszkę po otwarciu należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, nie przechowywać w lodówce.
Tylko, że ja w domu nie mam chłodnego miejsca poza lodówką. W domu mam 20-22 stopnie, więc to chyba za ciepło na przechowywanie otwartego mleka
Zresztą jak odebrałam z apteki to puszki były tak zimne, że napewno je trzymali w lodówce.
Myślicie, że coś się stanie jak będę jednak przechowywać to mleko po otwarciu w lodówce na najwyższej półce, a więc tam, gdzie jest najcieplej![]()

Gruszka działa rozwalniająco, nie słyszałam, żeby na kogoś zadziałała zatwardzającoCzy gruszka może działać zatwardzająco?Bo Kuba zjadł wczoraj sporo,nie wysypało goi sie cieszyłam,a tu....dziś kupki nie może zrobić.
![]()