reklama
rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Zgadzam sie,ja rezygnuje tylko z tego na co Kuba jest uczulony.No i co chwilkę jakas prowokacja,by sprawdzic.No niestety wiąże sie to z ryzykiem wysypki,ale cóż...tylko tak można sprawdzić.Agusia, wg mnie, dziecko nie powinno jeść tylko tego na co jest uczulone, więc jeśli jest uczulone tylko na marchewkę, to dlaczego mu odmawiać kaszy![]()

Oli nie jada mlecznych kaszek, wiadomo, ale też owocowych nawet tych bezmlecznych nie lubi, w sumie to głównie na sinlacu cały czas jedziemy. Ale ostatnio jej go urozmaicam, robię sinlac wg przepisu (wychodzi dość rzadki) i do zagęszczenia dorzucam kaszkę 8 zbóż. Bardzo jej to smakuje, dieta jest jednak bardziej urozmaicona (bo sinlac jest z tylko ryżu i mączki chleba świętojańskiego), no i sinlacu mi tyle nie schodzicały czas tylko sinlac

rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Brzoskwinie Kuba też uwielbia,jeszcze bardziej niż winogrona.Ale najlepszy jest i tak banan.Na hasło "chcesz banana?"biegnie i stoi przy lodówce(trzymam je na niej)i radośnie puka łapkami.chyba za kwasne byly moze jutro z czerwonymi zobaczymy no i kupilam swieza brzoskwinie zobaczymy jaki efekt

irtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Jenni na brzoskwinie reaguje wysypkaBrzoskwinie Kuba też uwielbia,jeszcze bardziej niż winogrona.Ale najlepszy jest i tak banan.Na hasło "chcesz banana?"biegnie i stoi przy lodówce(trzymam je na niej)i radośnie puka łapkami.![]()

reklama
Wykupiłam ten Isomil 2 (za 3 puszki 400 gramowe zapłaciłam 22,56 zł na receptę).
Przeczytałam ulotkę, a na niej pisze:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, tj. 15-25 st. C.
Puszkę po otwarciu należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, nie przechowywać w lodówce.
Tylko, że ja w domu nie mam chłodnego miejsca poza lodówką. W domu mam 20-22 stopnie, więc to chyba za ciepło na przechowywanie otwartego mleka
Zresztą jak odebrałam z apteki to puszki były tak zimne, że napewno je trzymali w lodówce.
Myślicie, że coś się stanie jak będę jednak przechowywać to mleko po otwarciu w lodówce na najwyższej półce, a więc tam, gdzie jest najcieplej
Przeczytałam ulotkę, a na niej pisze:
Przechowywać w temperaturze pokojowej, tj. 15-25 st. C.
Puszkę po otwarciu należy szczelnie zamknąć i przechowywać w chłodnym i suchym miejscu, nie przechowywać w lodówce.
Tylko, że ja w domu nie mam chłodnego miejsca poza lodówką. W domu mam 20-22 stopnie, więc to chyba za ciepło na przechowywanie otwartego mleka

Zresztą jak odebrałam z apteki to puszki były tak zimne, że napewno je trzymali w lodówce.
Myślicie, że coś się stanie jak będę jednak przechowywać to mleko po otwarciu w lodówce na najwyższej półce, a więc tam, gdzie jest najcieplej