Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Zgadzam sie,ja rezygnuje tylko z tego na co Kuba jest uczulony.No i co chwilkę jakas prowokacja,by sprawdzic.No niestety wiąże sie to z ryzykiem wysypki,ale cóż...tylko tak można sprawdzić.Agusia, wg mnie, dziecko nie powinno jeść tylko tego na co jest uczulone, więc jeśli jest uczulone tylko na marchewkę, to dlaczego mu odmawiać kaszy![]()

Oli nie jada mlecznych kaszek, wiadomo, ale też owocowych nawet tych bezmlecznych nie lubi, w sumie to głównie na sinlacu cały czas jedziemy. Ale ostatnio jej go urozmaicam, robię sinlac wg przepisu (wychodzi dość rzadki) i do zagęszczenia dorzucam kaszkę 8 zbóż. Bardzo jej to smakuje, dieta jest jednak bardziej urozmaicona (bo sinlac jest z tylko ryżu i mączki chleba świętojańskiego), no i sinlacu mi tyle nie schodzicały czas tylko sinlac

Brzoskwinie Kuba też uwielbia,jeszcze bardziej niż winogrona.Ale najlepszy jest i tak banan.Na hasło "chcesz banana?"biegnie i stoi przy lodówce(trzymam je na niej)i radośnie puka łapkami.chyba za kwasne byly moze jutro z czerwonymi zobaczymy no i kupilam swieza brzoskwinie zobaczymy jaki efekt

Jenni na brzoskwinie reaguje wysypkaBrzoskwinie Kuba też uwielbia,jeszcze bardziej niż winogrona.Ale najlepszy jest i tak banan.Na hasło "chcesz banana?"biegnie i stoi przy lodówce(trzymam je na niej)i radośnie puka łapkami.![]()