reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

Emilkę chyba uczuliło to kiwi co zjadła bo jak tylko dostała to na drugi dzień wyszło jej kilka krostek na policzku :baffled: i jej nie schodzą nie mam pojęcia czym to posmarować by w końcu zeszły :no:
Jenni po kiwi tez wysypuje i ja niczym niesmarowalam bo niewiedzialam czym, po paru dniach samo zeszlo:tak:

reklama
Oliwce za to nie służy mango, ulewa jej się po nim, więc pewnie jest uczulona :confused: tak samo jej się ulewa po czekoladzie. Ale jak mango je w słoiczkach, to już nie ma problemu, rekacja jest tylko po świeżych owocach, także w sumie nie wiem, czy to uczulenie czy nie :confused:
Po cytrusach natomiast nie ma nagatywnej reakcji, za pomiarańczami i mandarynkami to Oli się wprost zabija!

Oliwce za to nie służy mango, ulewa jej się po nim, więc pewnie jest uczulona :confused: tak samo jej się ulewa po czekoladzie. Ale jak mango je w słoiczkach, to już nie ma problemu, rekacja jest tylko po świeżych owocach, także w sumie nie wiem, czy to uczulenie czy nie :confused:
Po cytrusach natomiast nie ma nagatywnej reakcji, za pomiarańczami i mandarynkami to Oli się wprost zabija!
Raczej to bedzie alergia Jenni jak zje ze sloiczka truskawki to jej nic nie ma a dam jej cos innego truskawkowego to jest wysypana na buzi
Ostatnio dalam jej arbuza ale jej smakowal:tak:

a nie bedzie po tym zatwardzenia :eek: bo Szymek jest strasznie czuly po paluszkach byl placz no ale dalismy rade po ziemniakach to samo maly problem

reklama
Do góry