rozalka
Lutówkowo-sierpniowa mama
Aaaa...wiem gdzie,sprawdze.Dzięki.A jak nie to znajomy jedzie do Niemiec,u nich na pewno jest bo przywoził swoim dzieciom.chyba widziałam u mnie;-) na rynku....koło wejscia;-)

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Aaaa...wiem gdzie,sprawdze.Dzięki.A jak nie to znajomy jedzie do Niemiec,u nich na pewno jest bo przywoził swoim dzieciom.chyba widziałam u mnie;-) na rynku....koło wejscia;-)

kup etenorol i jej podaj (w saszetkach do picia jest drozszy...wystracza kapsułki rozpuscic z woda;-))Od ponad tygodnia, czyli odkąd miała antybiotyk, apetytu nie ma wcale. Gdyby nie herbata, to żyłaby chyba powietrzem, pogniewała się nawet na mleko, na jego widok ma odruch wymiotny, no i wczoraj w nocy zwymiotowała zaraz po zjedzeniu może 50 ml. Do tego robi rzadkie qupki, 4-5 razy dziennie. Wcześniej zrzucałam na karb antybiotyku, ale od soboty już jej nie podaje, a ona dalej takie rzadkie robi. Martwię się, ze cos sie dzieje, lekarz dopiero jutro jak będzie wynik moczu, a do tego za tydzień już wyjeżdżamy na wakacje. Martwię się strasznie![]()
razem z antybiotykiem podawałam jej diclofar 30(czy jakoś ta), to podobne do lakcidu, ale niewiele to dało, a teraz dałam już smectę, to chyba na razie się wstrzymamkup etenorol i jej podaj (w saszetkach do picia jest drozszy...wystracza kapsułki rozpuscic z woda;-))
jest bez recepty...to cos jak lakcid ale duzo lepszy silniejszy na silne biegunki
nam pomaga no Madzia tez pisałaze dała 2 razy i pomogło
smecta zageszcza tylko;-)....tak na marginesie smekty nie da sie przedawkowac i jesli po podaniu zrobi qpke za chwile mozesza a nawet musisz podac ponowniedałam już smectę, to chyba na razie się wstrzymam
Dicoflor za słaby,on tylko reguluje prace jelit i flore bakteryjną.razem z antybiotykiem podawałam jej diclofar 30(czy jakoś ta), to podobne do lakcidu, ale niewiele to dało, a teraz dałam już smectę, to chyba na razie się wstrzymam

u nas od tygodnia problem !!!
Filip nie chce mleka...wcale...woli zjeść kanapkę, obiad, wszystko chętnie zjada, tylko mleko nie...raczej nie ze względu na smak, bo z tym nie było problemu...
nie wiem czy odpuścić sobie, i narazie nie dawać...od tygodnia wylewamy do zlewu 2 razy dziennie 150ml mleka
tydzień dwa czasem trzy
nie pije potem jej ochota na mleko wraca
ja robię i idzie w zlew 
u nas to samo, mleko nie wchodzi, gorzej, że w ogóle nie ma apetytu, na szczęście picia nie odmawiau nas od tygodnia problem !!!
Filip nie chce mleka...wcale...woli zjeść kanapkę, obiad, wszystko chętnie zjada, tylko mleko nie...raczej nie ze względu na smak, bo z tym nie było problemu...
nie wiem czy odpuścić sobie, i narazie nie dawać...od tygodnia wylewamy do zlewu 2 razy dziennie 150ml mleka