Kasiad
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Kasiad
czy cyc to jakas nowa firma??![]()
Tak Tycia, to najlepsza firma
Preferuję rodzime produkty - jestem zwolenniczką lokalnego patriotyzmu 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kasiad
czy cyc to jakas nowa firma??![]()
Preferuję rodzime produkty - jestem zwolenniczką lokalnego patriotyzmu 

Ja własnie zakupiłam szpinak z ziemniakami, w dwupaku wypada bardzo tanio, bo słoiczek po 1,25 (pisałam już na promocjach). Ale narazie kupiłam tylko 1 dwupak, bo najpierw muszę sprawdzić czy Oli będzie go w ogóle jadła. Jutro próba.
u mnie nie przeszła próba ze szpinakiem mała się dusiła ;-) ale miałam 3 słoiczki więc mi było żal to wywalić i wymieszałam cały słoiczek marchewki z ziemniakami i pół słoiczka szpinaku i nie było go wtedy czuć to mała zjadła całość 

Nie wiem co jest grane
Najpierw podawałam małej tylko marchewkę + jabłko + winogrona i smarowałam maścią 3 razy dziennie i prawie całkiem poznikały. Potem wprowadziłam zupkę jarzynową z ziemniakami i pietruszką a smarowanie ograniczyłam do 1 raz na dzień i suche placki znowu są :sick: Sama nie wiem co robić, dawać dalej zupkę i smarować znowu 3 razy na dzień, czy wycofać zupkę i czekać czy zniknie?????
Każdy plan dnia wygląda inaczej:-)Ja się zastanawiam, czy nie za bardzo zmniejszyłam ilośc posiłków mlecznych, ale Tosia nie płacze, nie protestuje, więc chyba jest ok.Wcześniej jadła 5 razy, potem 4 a teraz 3 razy na dobę

Oli nie chciała go przełykałać i krztusiła się nim. Ale wystarczyło, że zmieszałam połowę słoiczka z połową deserku Gerbera - Jabłka z marchwią i winogronami i zjadła wszystko ze smakiem. Jutro na obiadek to samo, jako że mam otwarte oba słoiczki.