• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Patch, pediatra mi potwierdził - można dodawać naszym maluchom koperek. Nawet jest bardzo zdrowy, tylko trzeba bardzo drobno siekać lub zmiksować z zupką.

Nie kazał mi tez dawać codziennie vigantolu, teraz jak jest tak dużo słońca, to nie dawać w ogóle, a kiedy jest pochmurny dzień lub nie wychodzimy na spacer to 1 kropla.

Patch, pediatra mi potwierdził - można dodawać naszym maluchom koperek. Nawet jest bardzo zdrowy, tylko trzeba bardzo drobno siekać lub zmiksować z zupką.

Nie kazał mi tez dawać codziennie vigantolu, teraz jak jest tak dużo słońca, to nie dawać w ogóle, a kiedy jest pochmurny dzień lub nie wychodzimy na spacer to 1 kropla.

My miałysmy 2 tygodniowa przerwe od vigantolu

Dziś na obiad Oli jadła truskawki z jabłkami z płatkami zbóż. Jadła chętnie, ale nie zachwycała się tak jak np Sinlakiem czy marchewką.

DZięki. Kasiad, to bardzo dobra wiadomość dla mnie.. my uwielbiamy koperek, więc byłoby dobrze, żeby Staś też do tego smaku się przyzwyczajał:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry