reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co nowego w buteleczce i w miseczce...

reklama
Jasiek dzisiaj pierwszy raz odmówił kaszki, pluł potwornie!! chciał tylko cycka. mam nadzieję, że się nie zbuntuje bo zrobiłam spory zapas :)

Beza, u nas te z czasem bywają takie pojedyncze dni, że Oli nie chce kaszki. Wtedy dostaje cycusia i jej starcza. Zdarza się to, gdy jest bardzo zmęczona.

Kuba wczoraj posmakował świerzego banana,no i NIE smakował mu.Wypluwał i się krzywił.No trudno.:tak:
Nasz maluch tez ma pojedyncze dni,kiedy buntuje sie na kazde jedzonko,które nie jest "mamusiowym" mleczkiem.Szczególnie jak ma duzo wrażeń lub jest zmęczony.:tak:

No to Stach za bananem przepada. Potrafi bez żadnego problemu zjeść calusieńkiego i jest to jedyne jedzenie do którego nie potrzebujemy śliniaka, bo mój syn nie pozwoli aby choćby maleńka część banana nie został zjedzona:tak:

LAila nadal niewiele je ze sloiczka /lub gotowanego przeze mnie.
Ale od przedwczoraj w ogole nie chce nic innego poza cycusiem.....
przez zeby? ktos kiedys mowil ze jak dziecko zabkuje nie powinno sie wprowadzac nowych potraw...tak bylo?czy to sobie wymslilam????????:sorry2::baffled::nerd:

reklama
Susu, chyba cos takiego tez czytalam...ale chodzilo chyba o to ze nie bedziesz wiedziala czy to zle reaguje babel na potrawe czy na zabki:baffled: chyba cosik takiego ale nie jestem pewna w 100% moge sie mylic oczywiscie:tak::-D

Do góry