Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Powiedzialam jej ze ona tez tak wyszla
ja za każdym razem kupowąłam 1 paczkę pamprsów 1 a póxniej to już 2. Wydaje mi sie,z ę jedynki sa tylko w małych paczkąch. kieydś bylo tak, że w sklepach były tylko małe a na bazarze tylko z niemieckimi napisami można bylo duże kupić. W każdym razie kupowalam 1 mała paczkę. Ale moje dzieci spore 3650 i 3920Dziewczynki, doradzcie mi proszę. Chciałabym zakupic pieluszki dla maluszka-Pampers rozmiar 1, ale nie wiem czy kupic dużą, czy małą paczkę. Przy Stasiu jedynek uzywałam przez dłuższy czas, ponieważ był on malutki, ale nie wiem jak to wygląda przy dziecku urodzonym z normalną masą urodzeniową. Nie ukrywam iz zostały mi pieluszki po Stasiu, prawie 70 sztuk z kazdego rozmiaru, tzn od 1-3, ale chyba na poczatku nie bede mogla ich uzywac, poniewaz mimo iz byly w worku to przez ten czas zdazyly sie pewnie nieco zakurzyc. bałabym się ze moze sie cos podziac z pepuszkiem, poki nie bedzie dobrze zagojony. Nie chciałabym aby tym razem zostały mi zapasy pieluszek, tak wiec nie wiem czy zuzyje całą duzą paczkę. jak sądzicie?
są bardzo fajne, też mamyjest seria książeczek z Franklinem ktore poruszają tą tematykę, ja kupilam dla Stasia i mnie sie podobają a on nic nie rozumieale Twój Syn jest starszy
![]()
Kubus wie, że urodze w spzitalu dzidziusia z zrobię to tak jakbym robiła kupe. Sporo wie moim zdaniem ale nie ma niedomówień i jest usatysfakcjonnowany ale ostatnio przyniósł z przedszkola rewelację o bocianach i dopiero był problem a skąd te bociany biorą dzieci i dlaczego bociany itd dysonans poznawczy nastąpiłdziękuję dziewczyny, odwiedzę empik i zobaczę na co nas "stać". dam znać jak poszło czytanie i zrozumienie
powiedzcie mi jeszcze jak odpowiedzieć na pytanie "jak dzidziuś wyjdzie z brzuszka?" i "pan doktor go wyciągnie" nie załatwia niestety sprawy..